Stiri sportive

FOTO. Cum ar arăta stadioanele din Qatar dacă ar începe Mondialul

S-a vorbit mult şi probabil că se va mai vorbi despre decizia FIFA de a încredinţa unei ţări mici din Asia, precum Qatar, organizarea unui turneu final de CM, cu 48 de echipe, o premieră în...
06.09.2017 | 00:00

S-a vorbit mult şi probabil că se va mai vorbi despre decizia FIFA de a încredinţa unei ţări mici din Asia, precum Qatar, organizarea unui turneu final de CM, cu 48 de echipe, o premieră în istoria competiţiei supreme a reprezentativelor din lume. A fost criticat atât faptul că forul mondial a acordat o competiţie atât de importantă unei ţări mai degrabă exotice în lumea fotbalului, care în ultima vreme a început să fie mai cunoscută doar după ce PSG a fost preluată de către şeici putrezi de bogaţi.

VEZI VIDEO

S-a criticat şi perioada de disputare a turneului final, care va avea pentru prima dată o desfăşurare cu totul atipică, între 17 noiembrie şi 28 decembrie, ceea ce înseamnă inclusiv un haos la nivel de competiţii naţionale pentru toate ţările care vor merge la turneul final. Însă motivaţia a fost logică, vara, când era programat constant turneul final temperatura face imposibilă desfşurarea meciurilor.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Stadioane CM 2022 Qatar. Arhitectura viitorului

Însă, din punct de vedere organizatoric, Qatar dă clasă de pe acum tuturor ţărilor care au găzduit până acum turnee finale. Infrastructura este impecabilă şi deja perfect operativă, toate condiţiile de cazare pentru delegaţii dar şi pentru suporteri sunt rezolvate şi practic nu mai sunt foarte multe lucruri de pus la punct.

CLICK GALERIE FOTO

Iar în privinţa stadioanelor deja intrăm parcă într-o altă galaxie din Univers, pentru că arenele care vor găzdui meciurile arată de pe acum desprinse din viitor, pentru că au un design nemaiîntâlnit şi dotări care nici nu pot fi imaginate. Astfel încât turneul din Qatar promite să ofere cele mai bune condiţii din istoria competiţiei.