News

(P) Stadioane „meseriașe” doar cu sistemul Ceresit pentru pereți fără fisuri. Nu ratați o ofertă EUROpeană!

15.11.2019 | 15:36
P Stadioane meseriase doar cu sistemul Ceresit pentru pereti fara fisuri Nu ratati o oferta EUROpeana

Noile stadioane bucureștene din Ghencea și de la „Arcul de Triumf”, dar și „întârziatul” Giulești – reconstruite special pentru EURO 2020 –  vor avea fațade uscate și curate numai protejate de tehnologia Double Dry folosită în formulele tencuielilor Ceresit. Finisarea pereților interiori poate fi cu adevărat… „europeană” doar folosind gleturile Ceresit CT 126 și CT 127!  Stadioane „meseriașe” cu gleturi meseriașe!

Sisteme Ceresit pentru pereți perfect netezi și durabili

Pentru a obține pereți netezi și albi, este necesar un strat de acoperire potrivit. Camerele diferite au cerințe diferite, așadar ar putea fi dificil să decizi ce să cumperi. Produsele Ceresit pentru finisarea pereților reprezinta solutia perfecta!

Pentru pereți durabili și fără fisuri a fost utilizată tehnologia polimerilor inteligenți. Combinația de gips de înaltă calitate și diferite ingrediente active asigură proprietăți excelente produselor.

Gletul pentru nivelare CT 126, precum un… șut la vinclu

Gletul pentru interior Ceresit CT 126 este destinat acoperirii suprafețelor tencuite în mod tradițional și a suprafețelor betoanelor. Pe bază de ipsos, se folosește pentru umplerea denivelărilor între 2 și 10 mm, pentru obținerea de suprafețe netede pe pereți și plafoane în interiorul clădirilor.

  • Gletul Ceresit CT 126 se pretează, de asemenea, la lipirea plăcilor de gips carton, a pâslei, a elementelor decorative din ipsos sau a materialelor spongioase.

Gletul pentru finisaje CT 127, mai spectaculos decât un gol din foarfecă!

Pe bază de ciment alb, gletul Ceresit CT 127 este destinat acoperirii suprafețelor tencuite în mod tradițional și a suprafețelor betoanelor, în strat subțire, de maxim 2 mm. Suprafața gletuită cu Ceresit CT 127 va deveni perfect netedă și de un alb imaculat, astfel încât poate constitui și finisaj final (poate rămâne nevopsită). Dacă se dorește, însă, gletul Ceresit CT 127 poate fi vopsit după uscare.

Suprafetele absorbante trebuie grunduite cu amorsa Ceresit CT 17 care are rol de a consolida suprafata, reduce absorbtia apei si protejeaza urmatorul strat impotriva formarii de fisuri.

Peretii perfecti se nasc din gleturi perfecte. Ai grija de ei niveland cu CT 126 si finisand cu CT 127 !