Fotbal intern

Stadion arhiplin la Dunărea Călărași – FCSB! Câți oameni vor fi la meciul din optimile Cupei României

30.10.2018 | 10:59
Dunărea Călărași - FCSB se va desfășura pe un stadion arhiplin

Dunărea Călărași va întâlni FCSB în optimile Cupei României. Partida contra vicecampioanei României va reprezenta o premieră pentru fotbalul călărășean, întrucât se va juca pe lumină artificială. Va fi primul meci de fotbal din Călărași care se joacă cu nocturnă.

Chiar dacă au avut unele dificultăți la montarea instalației de nocturnă, Stadionul Ion Comșa din Călărași este pregătit să găzduiască meciul cu FCSB. Arena a fost dotată cu o instalație de nocturnă care a costat 55.000 de euro și este formată din patru turnuri de schelă de peste 20 de metri înălțime, pe care sunt montate 90 de lămpi de iluminat. În mod normal arena are o capacitate de peste 10.000 de locuri, dar FANATIK.RO a discutat cu gazdele și a aflat că din cauza nocturnei, capacitatea stadionului a fost un pic micșorată. Astfel, pentru meciul cu FCSB vor fi disponibile puțin peste 8.000 de tichete.

Dunărea Călărași va juca în premieră cu nocturnă, la meciul cu FCSB

Stadion arhiplin la Dunărea Călărași – FCSB. Câți oameni vin să vadă duelul cu trupa lui Dică

Gazdele își pun baza pe numele adversarului, dar și pe al faptului că vor juca în nocturnă, și speră ca la meciul cu FCSB să joace cu un stadion plin. De altfel, în primele zile vânzările au mers foarte bine, lucru care îi face pe organizatori siguri că la partida din optimile Cupei României vor avea parte de un stadion plin. Casele de bilete vor fi deschise marți și miercuri, între orele 10:00 și 17:00, dar și joi, până la ora 20:00. Prețurile biletelor variază de la 20 de lei la peluze, 30 de lei la tribuna 2, 40 de lei la tribuna 1, în timp ce la tribuna acoperită a stadionului „Ion Comșa” prețul unui tichet ajunge la 120 de lei, potrivit organizatorilor.

Reamintim că în această vară stadionul „Ion Comșa” a fost modernizat în timp record de către autorități, înainte de debutul celor de la Dunărea Călărași în Liga 1 Betano. Astfel, cei din Călărași au investit 2 milioane de lei pentru a aduce arena la nivelul Ligii 1 Betano.

Cele două echipe s-au întâlnit în turul Ligii 1 Betano, tocmai la Voluntari, unde FCSB s-a exilat de gazonul rău de pe Arena Națională. Elevii lui Nicolae Dică s-au impus cu 2-0, după golurile înscrise de Dennis Man și Florin Tănase.

Partida din optimile Cupei României se joacă joi, 1 noiembrie, de la ora 21:45. Meciul va fi transmis în format live stream și pe FANATIK.RO.