Cele mai citite

Se mai face un stadion în România! 10.000 de locuri într-un oraş fără echipă!

Un nou stadion se va construi într-un oraş din România. Nimeni nu ştie însă cine ar putea juca acolo!
01.03.2018 | 18:40
Se mai face un stadion în România! 10.000 de locuri într-un oraş fără echipă!

Sarabanda construcţiei de stadioane noi continuă în România. După ce Târgovişte va avea o arenă nouă, iar la Alexandria au început deja demersurile pentru ridicarea unei arene noi, iată că şi alte oraşe din ţară vor să beneficieze de proiectele Companiei Naţionale de Investiţii. 

Ultima urbe care vrea să se înscrie pe lista celor care vor avea stadion nou este Slatina. Primele documente au fost deja obţinute, iar Marius Oprescu, preşedintele Consiliului Judeţean Olt, susţine că iniţiatorii proiectului sunt Primăria Slatina şi consiliul judeţean. 

Slatina nu are echipă!

“Avem în intenţie să construim un stadion la Slatina. Am demarat primele documente pentru această investiţie, prin CNI. Stadionul va avea în jur de 10.000 de locuri, proiectarea şi toate studiile le face Compania Naţională de Investiţii”, a spus primarul Oprescu, citat de Mediafax. 

Slatina nu mai are, în acest moment, echipă de fotbal. FC Olt Slatina s-a desfiinţat în 2015, iar de atunci acolo a jucat CS Inter Clinceni, sub numele de CS Inter Slatina. Numai că, după un sezon, în 2016, s-a desfiinţat şi aceasta! Slatina are 70.000 de locuitori. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri