Fotbal intern

Stadion plin? Jumătate din biletele la România-Kazahstan, deja date!

Biletele pentru meciul România - Kazahstan se vând excelent! Deşi partida nu mai are nicio miză pentru calificarea la Campionatul Mondial din Rusia, şansele noastre, chiar şi cele teoretice,...
05.10.2017 | 00:04
Stadion plin Jumatate din biletele la RomaniaKazahstan deja date

Biletele pentru meciul România – Kazahstan se vând excelent! Deşi partida nu mai are nicio miză pentru calificarea la Campionatul Mondial din Rusia, şansele noastre, chiar şi cele teoretice, nemaiexistând după partida pierdută în deplasare cu Muntenegru, scor 0-1, suporterii ploieşteni sunt gata să umple stadionul la meciul de debut al lui Cosmin Contra la echipa naţională.

Până în acest moment, 6.500 din biletele scoase la vânzare pentru partida România – Kazahstan au fost deja date. Ceea ce înseamnă peste jumătate din capacitatea arenei “Ilie Oană” din Ploieşti. România a obţinut până în acest moment doar două victorii în grupa de calificare pentru Campionatul Mondial din Rusia, ambele împotriva Armeniei, 5-0 în deplasare şi 1-0 pe teren propriu.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ai noştri, mari favoriţi în România – Kazahstan

Kazahstanul este în acest moment codaşa grupei de calificare din care face parte şi reprezentativa ţării noastre, având doar două puncte, reuşite din două rezultate de egalitate obţinute pe teren propriu: 2-2 împotriva Poloniei, echipa care domină seria noastră, şi 0-0 împotriva României, într-o partidă în care ai noştri au ratat ocazii imense, cea mai mare fiind cea a lui Gabi Enache în finalul meciului.

Ultimele două partide pentru selecţionata ţării noastre în grupă sunt cele împotriva ex-sovieticilor şi împotriva Danemarcei, în deplasare. Pentru partida de la Ploieşti, de joi, ora 21.45, România este mare favorită, la casele de pariuri o victorie a selecţionatei care va fi condusă în premieră de pe bancă de Cosmin Contra fiind cotată cu 1,23. Un pariu câştigător pe scor egal este premiat cu 5,80, în timp ce o victorie a oaspeţilor are cotă 13.