Fotbal intern

Asta-i ultima! Arenă de 15.000 de locuri într-o comună din România!

Dacă până în 2005 nu s-a făcut niciun stadion nou în România, acum putem avea parte de o adevărată inflaţie de arene noi, la standarde occidentale! Culmea este că ultima arenă care se va...
17.09.2017 | 10:38
Astai ultima Arena de 15000 de locuri intro comuna din Romania

Dacă până în 2005 nu s-a făcut niciun stadion nou în România, acum putem avea parte de o adevărată inflaţie de arene noi, la standarde occidentale! Culmea este că ultima arenă care se va construi va fi făcută într-un loc care, în mod normal, nu ar justifica ridicarea unei construcţii de acest gen. Este vorba de Snagov, comuna aflată la aproximativ 40 de kilometri de Bucureşti!

Finanţatorul celor de Sportul Snagov, echipă care evoluează în Liga 2, a dezvăluit că în curând se va construi un nou stadion la Snagov. “Din informaţiile mele, în viitorul apropiat, la Snagov se va construi un stadion de 15.000 de locuri, la standarde europene!”, a fost declaraţia lui Cătălin Rufă pentru sptfm.ro. Snagov este o comună care la ultimul recensământ avea puţin peste 6.000 de locuitori!Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Stadion Snagov. Urmează Târgovişte, Alexandria şi Timişoara

În ultima vreme mai multe oraşe din România au aprobat proiecte pentru construcţia de noi stadioane. Pe această listă se regăsesc Timişoara, acolo unde se va demara un studiu de fezabilitate a unui stadion de 30.000 de locuri care să înlocuiască vechiul “Dan Păltinişanu”. De asemenea, la Târgovişte primăria a aprobat proiectul pentru o arenă nouă. Se ia în discuţie o arenă nouă şi la Alexandria!

În acest moment, în stadiul de construcţie sunt arenele din Craiova (care, probabil, va fi inaugurată în acest an), Târgu Jiu (va fi terminată anul următor) şi Arad (inaugurarea va fi în 2019). La capitolul “proiecte” se încadrează arenele bucureştene pentru Euro 2020, însă până în acest moment s-a aprobat doar proiectul arhitectonic pentru noul stadion din Ghencea.