Fotbal intern

Stadionul din Arad, dat exemplu negativ în campania electorală: ”Trebuia să fie gata acum trei ani”

29.10.2019 | 10:55
Stadionul din Arad dat exemplu negativ in campania electorala Trebuia sa fie gata acum trei ani
ADVERTISEMENT

Stadionul din Arad a fost dat ca exemplu negativ în campania electorală de către Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale. Arena ”Francisc Neuman” se află în renovare de mai mulți ani, însă în ultima perioadă lucrările au fost accelerate și șefii clubului UTA speră să poată juca aici din sezonul viitpr.

Stadionul din Arad, dat exemplu negativ în campania electorală: ”S-au cheltuit toți banii proiectului”

”În Arad am vizitat și stadionul UTA, un exemplu de risipă pe bani publici. Este vorba despre o licitație atribuită în 2013 pentru 26 milioane de lei unei firme de casă a administrației locale. În 6 ani nu a reușit să construiască decât structura de rezistență si să cheltuiască toți banii proiectului”, a fost exemplul dat de Dan Barna, aflat în campanie electorală, despre stadionul din Arad.

ADVERTISEMENT

”Primăria a renunțat la instalații, utilități, amenajări exterioare și acum încearcă să le liciteze pe alți bani altor firme, mi-a spus Dan Proca, președintele suporterilor clubului UTA. O nouă cheltuială pentru arădeni. Vorbim de un șantier care trebuia să fie gata în urmă cu 3 ani. Sunt sute de astfel de cazuri în toată țara”, a mai spus candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale.

Noul stadion din Arad va avea 12.000 de locuri

Firma care a câștigat licitația pentru construcția arenei ”Francisc Neuman” a accelerat lucrările în ultimele săptămâni. Astfel, au fost deja montate scaunele alb-roșii, au început lucrările cu nocturna și se lucrează la tot ce ține de construcțiile adiacente acesteia. Noul stadion din Arad  va avea o capacitate de 12.000 de locuri.

ADVERTISEMENT

UTA Arad speră să promoveze după mulți ani în Casa Pariurilor Liga 1 și are un start de sezon foarte bun fiind pe locul secund în clasamentul din Liga 2 deși are trei meciuri mai puțin disputate.