Galerie foto. Imagini incredibile cu stadionul din Craiova! Probleme cu bijuteria oltenilor

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal intern
04/04/2018, 14:06
Galerie foto. Imagini incredibile cu stadionul din Craiova! Probleme cu bijuteria oltenilor GALERIE FOTO

S-a discutat foarte mult de starea gazonului, care este unul sub orice critică şi pune mari probleme echipei lui Devis Mangia, care practică un joc combinativ, dar acum au apărut probleme şi la infrastructura stadionului din Creaiova.

”Poate unii dintre dumneavoastră, mai ţineţi minte că anul trecut am semnalat nişte stâlpi dezaxaţi la Inelul Perimetral de la Stadionul Nou din Craiova? La nici 6 luni de atunci, iată că eforturile excentrice au solicitat betonul până la distrugere ! Grinzile s-au fisurat ! Armăturile sunt deja dezvelite, deci în parte nu îşi mai îndeplinesc rolul! În plus sunt expuse la coroziune”, se scrie pe pagina de Facebook ”Craiova Cetatea Banilor” în care apar şi poze.

Stadionul din Craiova a fost inaugurat în toamnă

Lucrurile ar putea să pună în pericol securitatea fanilor în viitor. Stadionul Ion Oblemenco din Craiova a fost inaugurat în toamnă, are are o capacitate de 30.983 de locuri şi a costat aproximativ 52 de milioane de euro.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×