Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Stadionul din Frankfurt, “vulcanul” galben! S-a cutremurat arena la prezentarea tricolorilor înainte de România – Slovacia de la Euro. Video

România joacă la Frankfurt meciul decisiv pentru calificarea în optimile de la Euro 2024. Arena s-a cutremurat la prezentarea jucătorilor lui Edi Iordănescu.
Stadionul din Frankfurt vulcanul galben Sa cutremurat arena la prezentarea tricolorilor inainte de Romania  Slovacia de la Euro Video
Stadionul din Frankfurt, "vulcanul" galben! S-a cutremurat arena la prezentarea tricolorilor înainte de România - Slovacia de la Euro. Sursa: Fanatik
ADVERTISEMENT

România joacă împotriva Slovaciei meciul decisiv pentru calificarea în optimile de finală de la Euro 2024. “Tricolorii” au nevoie de un rezultat de egalitate pentru a merge mai departe, împreună cu adversara.

S-a cutremurat arena la prezentarea tricolorilor înainte de România – Slovacia de la Euro

Peste 25.000 de români sunt în tribunele arenei din Frankfurt la această confruntare. Iar stadionul s-a cutremurat cu câteva zeci de minute înainte de startul meciului când crainicul a început să strige numele celor 11 tricolori trimişi în teren de Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Crainicul striga prenumele, iar apoi zecile de mii de fani au scandat în cor numele fotbalistului. În schimb, numele slovacilor nu s-au auzit, fiind acoperite de un cor uriaş de huiduieli din partea fanilor “tricolori”.

Ianis Hagi şi Florinel Coman, noutăţile selecţionerului!

Edi Iordănescu a făcut două schimbări în echipa de start faţă de meciul cu Belgia. Au ieşit din teren extremele Dennis Man şi Valentin Mihăilă şi au intrat Ianis Hagi, respectiv Florinel Coman, titular în primul meci.

ADVERTISEMENT

România se califică în optimile de finală cu trei puncte sau un punct. “Tricolorii” se califică de pe locul trei şi în cazul unei înfrângeri, cu condiţia ca Belgia să învingă Ucraina în celălalt meci al grupei.

Edi Iordănescu, mesaj pentru fanii României!

Fanii au avut un aport important în parcursul României la acest turneu final. Iar Edi Iordănescu le-a transmis un mesaj după meciul cu Belgia din etapa a doua din faza grupelor de la Euro 2024:

ADVERTISEMENT

“Când imnul României răsună din zeci de mii de piepturi pe un stadion de la EURO, într-o ţară străină, pe finalul unui meci în care suntem conduşi, înseamnă că sacrificiul şi lupta jucătorilor din teren nu sunt doar apreciate de suporterii români, ci au unit într-o forţă copleşitoare toată munca noastră şi afecţiunea românilor de pretutindeni. Uneori iese perfect, alteori nu.

Dar când ieşim de pe teren fără vreo urmă de îndoială că am dat totul pentru România şi pentru români, avem toate şansele ca în meciul următor să schimbăm lucrurile pe tabelă.

ADVERTISEMENT

Ne vom reface fizic atât de repede cât se poate, am strâns deja rândurile şi vom fi din nou pregătiţi, cu tot sufletul şi tot ce avem mai bun fiecare, să vă facem mândri iar. Capătul nu e aici, vă asigur. Iar noi, împreună, luptăm până la capăt”, a fost mesajul lui Edi Iordănescu pentru FANATIK.

Stadionul din Frankfurt, "vulcanul" galben!

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la Euro 2024. 

Stadionul din Frankfurt, "vulcanul" galben! S-a cutremurat arena la prezentarea tricolorilor înainte de România - Slovacia de la Euro

ADVERTISEMENT
1,98 este cota Betano pentru „X” la Slovacia - România de la Euro 2024
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Tragedie la Hollywood. A murit un nume de referință
Tragedie la Hollywood. A murit un nume de referință
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Suprinzător ce a urmat
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși