Fotbal intern

Stadionul din Giulești va avea alt nume din 2020. Arena se poate numi „Rapid-Necula Răducan”

14.11.2019 | 15:18
Stadionul din Giulesti va avea alt nume din 2020 Arena se poate numi RapidNecula Raducan
ADVERTISEMENT

Gică Popescu a decis ca să îl aducă în echipa lui pe Necula Răducan, așa cum, de fapt, îl cheamă în acte pe fostul portar din Giulești, iar acesta îl va ajuta pe fostul căpitan al Barcelonei în dezvoltarea stadioanelor Giulești și Arcul de Triumf, arene care vor fi folosite de selecționatel care vor veni la București pentru Campionatul European 2020.

Stadionul din Giulești va avea alt nume din 2020

Rică Răducan a vorbit despre decizia lui Gică Popescu de a-i cere să lucreze alături de el în proiectul pentru EURO 2020 și susține că se va implica total pentru ca stadioanele care vor fi folosite pentru antrenamentele echipelor naționale care vor veni la București să fie gata la timp,

ADVERTISEMENT

Da, tăticu! Am vorbit cu Gică Popescu şi o să mă ocup de treaba asta. El nu este mereu în Bucureşti şi d-aia e nevoie de cineva aici. Trebuie să terminăm stadioanele aşa cum trebuie“, a declarat Rică Răducan pentru Digi Sport Matinal.

Reacția lui Rică Răducan

Mai mult, Rică Răducan a vorbit și despre decizia ca noul stadion din Giulești să își schimbe numele și să devină „Rapid-Necula Răducan”. Conform sursei citate mai sus, documentația pentru modificarea denumirii arenei din Giulești este înaintată și sunt așteptate ultimele avize.

ADVERTISEMENT

Rică Răducan se delcară încântat de ideea ca noul stadion să îi poarte numele. “Şi da, îmi doresc, normal, ca stadionul să poarte numele meu. Cine nu şi-ar dori aşa ceva?“, a mai adăugat fostul mare fotbalist din Giulești care a ajuns la 73 de ani.

Detalii despre noul stadion din Giulești:

  • preţ 36.926.880 milioane de euro
  • capacitate de 14.050 de locuri
  • o săpătură este realizată în proporţie de 100%;
  • betonul de egalizare, în proporţie de 95%;
  • o hidroizolaţie la nivelul fundaţiilor, în proporţie de 95%;
  • o fundaţie, în proporţie de 50%.
ADVERTISEMENT

Stadionul Rapid face parte din Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social, derulat de Comania Națională de Investiții, alături de Arcul de Triumf și Steaua, iar bugetule ste de 170.000.000 de euro.