Fotbal intern

Stadionul din Târgu Jiu este inaugurat cu un meci de gală! Legendele Pandurilor se duelează cu naționala old boys a României. VIDEO

25.10.2019 | 15:33
Noul stadion din Târgu Jiu este inaugurat cu un meci de gală în care se întâlnesc legendele clubului Pandurii și naționala old boys a României
ADVERTISEMENT

Noul stadion din Târgu Jiu este inaugurat cu un meci de gală în care se întâlnesc legendele clubului Pandurii și naționala old boys a României. După această întâlnire, pe arena gorjeană se va juca și prima partidă oficială, Pandurii Târgu Jiu urmând să întâlneacă Universitatea Cluj, de la ora 18:00, în prima partidă a etapei a 14-a din Liga 2.

Stadionul din Târgu Jiu este inaugurat cu un meci de gală

La inaugurarea stadionului din Târgu Jiu a fost chemat și un preot care a sfințit arena. Stadionul ultramodern din Târgu Jiu, cu o capacitate de peste 12.000 de locuri, trebuia să fie gata încă din 2016, dar lucrările au fost întârziate. În cele din urmă, recepția s-a făcut la finalul lunii septembrie, iar în octombrie a venit și omologarea oficială pentru disputarea de competiții sportive.

ADVERTISEMENT

Primul meci de pe noua arenă va fi cel dintre legendele Pandurilor și naționala old boys a României. Printre invitații de marcă la eveniment care au îmbrăcat tricoul primei reprezentative se regăsesc Emil Săndoi, frații Adrian și Sabin Ilie, Damian Militaru sau Marius Niculae, iar pe banca tehnică se va afla Sorin Cârțu. De partea celalaltă, între legendele gorjenilor se află Romică Buia, Marius Sava, Pedro Mingote, Ilie Iordache, Alex Păcurar sau Ionuț Luțu.

Lotul naționalei de old boys a României prezent la inaugurarea stadionului de la Târgu Jiu

Inaugurarea stadionului a întârziat din cauza unui scandal

FANATIK a scris că noul stadion Târgu Jiu este gata de doi ani, dar nu a fost dat în folosință un război de orgolii între primarul Mircea Romanescu şi Marin Condescu, preşedintele Consiliului de Administrație de la Pandurii, care a avut şi o tentă politică.

ADVERTISEMENT