Fotbal intern

Stadionul Dinamo, ”sold-out” pentru meciul cu Sepsi! DDB UK, ajutor important pentru club

13.02.2021 | 12:05
Stadionul Dinamo soldout pentru meciul cu Sepsi DDB UK ajutor important pentru club
Fanii echipei Dinamo București au reușit o nouă performanță remarcabilă și au vândut toate biletele virtuale pentru meciul cu Sepsi OSK, din etapa a 23-a din Liga 1, astfel că și această întâlnirea din ”Groapă” este ”sold-out”
ADVERTISEMENT

Fanii echipei Dinamo București au reușit o nouă performanță remarcabilă și au vândut toate biletele virtuale pentru meciul cu Sepsi OSK, din etapa a 23-a din Liga 1, astfel că și această întâlnirea din ”Groapă” este ”sold-out”.

Înainte de întâlnirea cu FCSB din optimile de finală ale Cupei României, suporterii ”câinilor” anunțau că au strâns 1.100.000 de euro pentru salvarea clubului prin programul DDB și cred că pot evita falimentul.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate planul prin membrii DDB vor s-o ajute pe Dinamo să obţină licenţa pentru viitorul sezon. Mai exact, fanii vor să mute în 2021 datoriile pe care clubul le are până la 31 decembrie 2020, iar pentru acest lucru trebuie să negocieze cu jucătorii care au salarii restante.

”Sold-out” pentru întâlnirea cu Sepsi, fanii lui Dinamo impresionează încă o dată

După ce au vândut toate biletele virtuale puse în vânzare pe Arena Națională la întâlnirile cu Chindia, Gaz Metan și FCSB, fanii lui Dinamo au reușit un nou ”sold-out”, pentru meciul cu Sepsi OSK, reușind să cumpere toate cele 16.000 de tichete online, capacitatea stadionului din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

”ÎN 52 DE ORE, câinii au mai vândut un stadion! 180.000 de bilete vândute de la începutul anului! Suntem gata de meci, gata de luptă, gata de victorie! Pentru licență am pornit de la o datorie de peste 1.200.000€ și prin negocieri, prin bilete vândute, prin înscrieri în DDB și reînnoiri de carduri, AM AJUNS LA MAI PUȚIN DE 800.000€ datorii de acoperit.

Stingem datoriile, vom plăti și licența. DOAR FOCUL CÂINILOR NU SE VA STINGE NICIODATĂ! SUNTEM GATA PENTRU AL 5-LEA SOLD OUT! Am dat drumul la bilete pe Arena pentru Dinamo – Viitorul! Vom ajunge la 235.000 de bilete vândute în 2 luni”, este mesajul postat de suporteri pe pagina de Facebook.

Dinamo sold-out Sepsi

O veste excelentă pentru Dinamo vine din străinătate, acolo unde grupul DDB UK, a reușit să strângă o nou sumă importantă pentru a ajuta clubul. ”Câinii” din Diaspora au trimis în conturile programului DDB suma de 19.480 de euro în urma lansării un card Elite Premium sub sloganul: ”TOGETHER WE STAND”.

Suma, care este parte de cotizațiile lunare la programul DDB, au fost făcute de peste 200 de fani din Portugalia, Italia, SUA, Germania, Spania, Belgia, Irlanda, Danemarca, Norvegia, Franța, Austria, Olanda, Canada, Australia, Elveția, Cipru și Marea Britanie.

Dinamo sold-out Sepsi

În grupul DDB UK sunt 1.500 de suporteri dinamoviști, iar la finalul anului trecut aceștia au întocmit un bilanț al reușitelor și au anunțat că au strâns pe parcursul unui an peste 100.000 de lire sterline. La meciul împotriva Chindiei, primul sold-out pe Arena Națională, stranierii din peluza ”cânilor” au cumpărat singuri un stadion întreg ”Dinamo”, plus încă 1.000 de bilete.