Carousel hot news

Steaua, din nou pe Ghencea? Reprezentaţie de gală în aprilie!

Stadionul Ghencea ar putea avea parte de un meci "de retragere" înainte de a fi demolat. Şi e vorba de o partidă la care arena va fi plină! Cei de la CSA Steaua iau în calcul să dispute aici...
07.11.2017 | 00:05
Steaua, din nou pe Ghencea? Reprezentaţie de gală în aprilie!
ADVERTISEMENT

Stadionul Ghencea ar putea avea parte de un meci “de retragere” înainte de a fi demolat. Şi e vorba de o partidă la care arena va fi plină! Cei de la CSA Steaua iau în calcul să dispute aici partida retur din Liga a patra dintre echipa Armatei şi Academia Rapid. Sursele gsp.ro afirmă că nu vor ca acest meci să fie disputat pe actualul teren pe care îşi joacă meciurile de acasă, unde nu încap mai mult de 1.000 de oameni.

Astfel, au început să analizeze variantele pentru partida cu Academia Rapid. Având în vedere succesul de care s-a bucurat meciul jucat în Giuleşti între cele două formaţii, care a adunat aproximativ 10.000 de spectatori, cei de la CSA Steaua au hotărât ca acest meci trebuie neapărat să se joace pe un stadion care să permită afluenţă de public.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Nu se ştie când va fi demolat stadionul Ghencea

Aşa că oamenii de la clubul Armatei iau în calcul atât Arena Naţională, unde ar putea să închirieze două inele. Însă cealaltă variantă este chiar stadionul Ghencea. Acesta a intrat în programul Companiei Naţionale de Investiţii şi urmează să fie modernizat până în 2020, conform planului făcut de Compania de Stat.

Numai că, deşi este cel mai avansat proiect dintre cele patru stadioane prevăzute pentru a fi gata în Euro 2020, arena din Ghencea încă nu a fost demolată şi nici nu s-a stabilit o dată la care ar urma să se întâmple acest lucru. Un impediment ar fi starea de degradare a arenei atât a tribunelor cât mai ales a suprafeţei de joc, însă  fanii ar putea trece peste acest aspect având în vedere că este un meci de Liga a patra şi că acolo ar putea încăpea un număr mare de spectatori, aproximativ 25.000.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri