A început demolarea în Ghencea: “Porţile şi scaunele au fost scoase”

Razvan Nicolae   
în Stiri sportive
20/09/2017, 11:43
A început demolarea în Ghencea: “Porţile şi scaunele au fost scoase” GALERIE FOTO

Stadionul Ghencea se află pe lista arenelor care vor fi demolate pentru a fi reconstruite în vederea organizării la Bucureşti a patru meciuri de la Campionatul European din 2020. Lucrările CNI la arena steliştilor a început deja, acest fiind şi motivul pentru care CSA Steaua joacă meciurile de acasă pe terenul 5 din Complexul Ghencea.

Ştefan Iovan, directorul sportiv al CSA Steaua, a anunţat că procesul de demolare a stadionului din Ghencea a început. Fostul jucător al echipei care câştiga Cupa Campionilor Europeni în 1986 a declarat că o parte din scaunele arenei au fost deja scoase, la fel s-a întâmplat şi în cazul porţilor. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Cand a fost inaugurat stadionul Ghencea

“Noi nu putem disputa meciurile de acasă pe stadionul cel mare, din cauza faptului că acolo au început deja lucrările. Porţile nu mai sunt, o parte dintre scaune la fel, s-au început deja lucrările acolo. Luăm în considerare mărirea numărului de locuri de pe terenul 5, dar mai întâi vom prospecta puţin”, a declarat Ştefan Iovan pentru o televiziune de sport.

Stadionul Ghencea a fost inaugurat pe 9 aprilie 1974, când Steaua Bucureşti a jucat un meci amical contra iugoslavilor de la OFK Belgrad. 27 de ani mai târziu a fost instalată instalaţia de nocturnă pe arena steliştilor. De-a lungul timpului, în afara meciurilor Stelei, stadionul Ghencea a fost casă şi pentru echipa naţională a României, tricolorii disputând 65 de meciuri acolo.

28.365 de locuri era capacitatea stadionului Ghencea

Închide ×