FOTO. Dispare Ghencea aşa cum o ştiai! Aşa va arăta noul stadion

Razvan Nicolae   
în Stiri sportive
27/10/2017, 18:30
FOTO. Dispare Ghencea aşa cum o ştiai! Aşa va arăta noul stadion GALERIE FOTO

Stadionul Ghencea este în linie dreaptă pentru a fi reconstruit. În urmă cu aproape o lună, Ştefan Iovan, directorul sportiv al CSA Steaua anunţa că arena a fost predată către CNI. Chiar dacă nu au apărut imagini cu noua arenă din Complexul Sportiv “Ghencea”, suporterii lui CSA Steaua au început deja să-şi imagineze cum ar putea să arate noul stadion, chiar dacă totul este doar sub formă de proiect.

Pe contul oficial al celor de la “Asociaţia Steliştilor 1947” a apărut o imagine cu viitoarea arenă a formaţiei militare. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO. Noua arenă din Ghencea va avea 31.000 de locuri, cu tribunele reconstruite. Arena ar putea să fie dată în folosinţă în toamna anului 2019. Până atunci, CSA Steaua, principala beneficiară, va juca meciurile din ligile inferioare pe terenul 5 din Complexul Sportiv Ghencea. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Stadionul Ghencea, 43 de ani de istorie

În urmă cu o lună, Ştefan Iovan declara că lucrările la arena din Ghencea au început. Porţile nu mai sunt, o parte dintre scaune la fel, s-au început deja lucrările acolo. Luăm în considerare mărirea numărului de locuri de pe terenul 5, dar mai întâi vom prospecta puţin”.

Stadionul Ghencea a fost inaugurat pe 9 aprilie 1974, când Steaua Bucureşti a jucat un meci amical contra iugoslavilor de la OFK Belgrad. 27 de ani mai târziu a fost instalată instalaţia de nocturnă pe arena steliştilor. De-a lungul timpului, în afara meciurilor Stelei, stadionul Ghencea a fost casă şi pentru echipa naţională a României, tricolorii disputând 65 de meciuri acolo.

Închide ×