Cele mai citite

S-a făcut anunţul! Când va începe reconstrucţia stadionului Ghencea

S-a anunţat data oficială în care vor începe lucrările CNI la stadionul Ghencea. Cristian Petrea anunţă când va avea Steaua casă nouă
23.11.2017 | 18:26
S-a făcut anunţul! Când va începe reconstrucţia stadionului Ghencea
ADVERTISEMENT

Comandantul Clubului Sportiv al Armatei, Cristian Petrea, a vorbit despre proiectul noului stadion din Ghencea. Petrea a dezvăluit că în ianuarie sau februarie 2018 va fi predată arena către Compania Naţională de Investiţii şi va începe reconstrucţia acesteia. Arena Stelei e prima care va intra în proiectul de refacere a stadioanelor al statului român pentru Euro 2020. 

”Cu stadionul central suntem în grafic, cu Compania Naţională de Investitii. Dumnealor realizează acum studiul de fezabilitate, să înceapă lucrările pentru EURO 2020. Cred că in ianuarie – februarie stadionul va fi predat către Compania Naţională de Investiţii”, a declarat Cristian Petrea pentru Telekomsport. 

Gigi Becali a fost evacuat de pe stadionul Ghencea

În toamna acestui an, Gigi Becali a fost chemat să îşi ridice investiţiile de la stadion. E vorba despre nocturnă, scaunele de la oficială sau de turnicheţi. Era nevoie ca toate aceste lucruri să fie scoase din arenă pentru a putea fi predată către CNI. Dinamo, Rapid şi Arcul de Triumf sunt arenele alese pentru a fi refăcute în vederea Euro 2020.  Petrea spune că investiţiile vor continua şi la complexul din Ghencea. 

ADVERTISEMENT

”Avem proiecte de îmbunătăţire a infrastructurii sportive şi aici vorbesc despre Complexul Ghencea. Ne dorim o sală polisportivă, astfel încât echipele noastre angrenate la handbal, volei, baschet să beneficieze de o infrastructură modernă. Ideal ar fi o capacitate de 2.800-3.000 de locuri, pentru că vorbim despre a organiza inclusiv o competiţie de nivel internaţional, participarea într-o cupă europeană”, a dezvăluit Petrea. 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri