Fotbal intern

Stadionul Ghencea nu va fi gata pentru EURO 2020. Ce spune Răvan Burleanu. “Ne aşteptam să fim într-o asemenea situaţie!”

15.03.2019 | 17:58
Stadionul Ghencea nu va fi gata pentru EURO 2020 Ce spune Ravan Burleanu Ne asteptam sa fim intro asemenea situatie

Stadionul Ghencea nu o să fie gata pentru EURO 2020, iar Răzvan Burleanu a vorbit după ce constructorul a dezvăluit că echipele care vor veni în Bucureşti pentru Campionatul European din 2020 se vor putea antrena pe arena Stelei, dar nu vor putea juca acolo.

Stadionul Ghencea nu va fi gata pentru EURO 2020

Şansa pe care o avem este că toate cele patru meciuri se vor juca pe Arena Naţională. Şi nicidecum că am avea nevoie şi de alte stadioane, care după cum aţi primit deja o informaţie oficială nici măcar Ghencea nu va fi gata la timp pentru Euro-2020. Ne aşteptam să fim într-o asemenea situaţie, atât timp cât nu se respectă termenele care au fost asumate, ca să nu fie gata.

În schimb, ceea ce contează cel mai mult este că până la final de 2020, în urma acestui Campionat European, vom avea parte de o infrastructură fotbalistică, care ne va permite să continuăm să dezvoltăm fotbalul în România, a spus Răzvan Burleanu, conform Digisport.ro.

Răzvan Burleanu într-o conferinţă de presă susţinută la Casa Fotbalului.

Anunţul constructorului: “Stadionul Ghencea va fi gata doar pentru antrenament!”

“20 mai 2020 e termenul nostru pentru a folosi stadionul ca teren de antrenament. Finalizat nu o să fie stadionul pe 20 mai. Se va putea folosi pentru antrenament. Vor fi mai multe zone care nu vor fi gata la momnetul respctiv, dar terenul se va putea folosi pentru antrenament.

 În momentul ăsta se lucrează la fundaţii. Zona de gradene şi de tribune.Sunt fundaţii izolate. Sub tribuna VIP va fi şi parcarea subterană. Înspre stradă este tribuna a doua”, a spus reprezentantul constructorului.