Fotbal intern

Stadionul Ghencea se apropie cu rapiditate de finalizare. Care e stadiul lucrărilor la arenele din Giulești și Arcul de Triumf. VIDEO

13.02.2020 | 17:43
Stadionul Ghencea se apropie cu rapiditate de finalizare Care e stadiul lucrarilor la arenele din Giulesti si Arcul de Triumf VIDEO
ADVERTISEMENT

Lucrările de construcție la stadioanele din Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf s-a desfășoară într-un ritm accelerat. În cursul zilei de joi, Compania Naţională de Investiţii a publicat noi imagini cu stadiul lucrărilor la stadioanele Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf.

Stadionul celor de la Steaua se apropie cu rapiditate de finalizare. Care e stadiul lucrărilor la arenele din Giulești și Arcul de Triumf

Dintre toate cele trei arene, lucrările la arena din Ghencea sunt cele mai avansate şi, pe zi ce trece, stadionul capătă tot mai mult forme finale.

ADVERTISEMENT

”Noul stadion Steaua din ce în ce mai aproape de finalizare! Vă prezentăm cele mai noi imagini care surprind stadiul avansat al lucrărilor de la arena din Ghencea”, au scris cei de la CNI pe Facebook.

Din imagini se poate observa cât de avansate sunt lucrările la viitoarea arenă a steliștilor. Cei care se ocupă cu construcția stadionului din Bulevardul Ghencea au montat acoperișul tribunelor, o mare parte din scaune, iar arena este cu încă un pas mai aproape de a fi finalizată.

ADVERTISEMENT

Stadionul Ghencea

Noul stadion Steaua din ce în ce mai aproape de finalizare! Vă prezentăm cele mai noi imagini care surprind stadiul avansat al lucrărilor de la arena din Ghencea!

Gepostet von Compania Națională de Investiții am Donnerstag, 13. Februar 2020

Stadionul Steaua va avea o capacitate de 31.254 de locuri

Pe noua arenă din Ghencea se vor antrena echipele care vor juca în România la Campionatul European 2020. Noul stadion va avea o capacitate de 31.254 de locuri și va costa nu mai puțin de 95.000.000 de euro.

Arena din Ghencea va avea o suprafață de joc de 105 metri lungime, 68 metri lățime, iar gazonul va fi natural fanforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație.

ADVERTISEMENT

Lucrările avansează și la stadionul Rapidului

Chiar dacă sunt mult în urmă față de Ghencea, lucrările de la viitorul stadion din Giulești sunt și el pe drumul cel bun.

Detalii despre noul stadion din Giulești:

  • preţ 29.000.000 milioane de euro
  • capacitate de 14.050 de locuri

Stadionul Giulești

Iată cele mai noi imagini de la stadionul din Giulești! Lucrările avansează pe zi ce trece!

Gepostet von Compania Națională de Investiții am Donnerstag, 13. Februar 2020

Prinde contur și arena Arcul de Triumf

Începute pe 8 iulie 2019, lucrările la stadionul Arcul de Triumf accelerează și ele destul de bine în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Din imaginile CNI se observă faptul că stadionul din nordul Capitalei începe să prindă contur.

Detaliile acestui stadion: 

  • capacitate: 8.207 de locuri pe lângă terenul de fotbal
  • va avea spații urbane exterioare, parcare subterană, centru pentru recuperarea sportivilor
  • piscină, saună, sală de conferință și zonă VIP Cost total: 24 de milioane de euro.

Patru meciuri de la Euro 2020 la București

În vara acestui an, România va găzdui 4 meciuri de la Campionatul European din 2020, trei în faza grupelor, iar unul în optimi.

ADVERTISEMENT