Stadionul Steaua, aproape de finalizare! S-a montat structura pentru acoperișul tribunelor. VIDEO

Valeriu Tache    Traian Terzian   
în Fotbal intern
07/01/2020, 14:42
Stadionul Steaua, aproape de finalizare! S-a montat structura pentru acoperișul tribunelor. VIDEO
Construcţia stadionului Steaua merge bine, lucrările avansează cu pași repezi în Ghencea, iar arena este aproape de finalizare

Construcţia stadionului Steaua merge bine, lucrările avansează cu pași repezi în Ghencea, iar arena este aproape de finalizare.

Stadionul Steaua, aproape de finalizare

Cei care se ocupă cu construcția stadionului Steaua au montat structura pentru acoperișul tribunelor, iar arena este cu încă un pas mai aproape de a fi finalizată.

Asociația Steliștilor 1947 au postat un fimuleț pe contul de Facebook în care se vede cât de avansate sunt lucrările la noua arenă din Ghencea.

Ghencea va avea o capacitate de 31.254 de locuri

Noul stadion Steaua pe care se vor antrena echipele care vor juca în România la Campionatul European 2020 va avea o capacitate de 31.254 de locuri și va costa nu mai puțin de 95 milioane de euro.

Arena din Ghencea va avea o suprafață de joc de 105 metri lungime, 68 metri lățime, iar gazonul va fi natural fanforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație.

Restaurante și spații VIP la noua arenă

Mai mult, spectatorii care vor merge la stadionul Steaua vor avea la dispoziție un restaurant, spații de cazare, spații VIP, magazine, și 507 de locuri de parcare și vor putea vizita muzeul Clubului Sportiv al Armatei.

De asemenea, jucătorii se vor bucura de vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, iar jurnaliștii vor avea o zonă destinată lor.

Ghencea și Arcul de Triumf, pregătite pentru Euro 2020

România va organiza 4 meciuri de la Campionatul European din 2020, trei în faza grupelor, iar unul în optimi, iar la stadionul din Ghencea se lucrează în ritm accelerat pentru ca arena Stelei să fie gata pentru momentul în care echipele care vor veni în București să se poată antrena.

Pe lângă arena din Ghencea, doar stadionul Arcul de Triumf va fi gata pentru a găzdui antrenamentele formațiilor ce vor fi prewzente la București pentru Euro 2020.

Închide ×