Fotbal intern

Stadionul Steaua arată din ce în ce mai bine. Au început lucrările la montarea acoperișului. VIDEO

24.10.2019 | 16:28
Stadionul Steaua arata din ce in ce mai bine Au inceput lucrarile la montarea acoperisului VIDEO
ADVERTISEMENT

Noul stadion Steaua arată din ce în ce mai bine, iar lucrările sunt în toi și avansează destul de rapid. În acest moment se lucrează la structura pe care va fi montat acoperișul. Asociația Steliștilor 1947 au postat un fimuleț în care se vede cât de mult s-a înălțat noua arenă din Ghencea. VEZI VIDEO MAI JOS!

Stadionul Steaua arată din ce în ce mai bine

Noul stadion Steaua pe care se vor antrena echipele care vor juca în România la Campionatul European 2020 va avea o capacitate de 31.254 de locuri și va costa nu mai puțin de 95 milioane de euro.  Arena din Ghencea va avea o suprafață de joc de 105 metri lungime, 68 metri lățime, iar gazonul va fi natural fanforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație.

ADVERTISEMENT

Mai mult, spectatorii care vor merge la stadionul Steaua vor avea la dispoziție un restaurant, spații de cazare, spații VIP, magazine, și 507 de locuri de parcare și vor putea vizita muzeul Clubului Sportiv al Armatei. Asta nu e tot! Jucătorii se vor bucura de vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, iar jurnaliștii vor avea o zonă destinată lor.

Patru meciuri de la EURO 2020 vor avea loc în București

Campionatul European din 2020 se va desfășura între 12 iunie și 12 iulie și vor participa nu mai puțin de 24 de selecționate. Meciurile de la turneul final vor fi găzduite de Amsterdam, Baku, Bilbao, București, Budapesta, Copenhaga, Dublin, Glasgiw, Londra, Munchen, Roma și Sankt Petersburg.

ADVERTISEMENT

România a primit organizarea a patru meciuri, pe Arena Națională din Capitală. După ce UEFA a solicitat celor 12 țări organizatoare să pună la dispoziție alte patru stadioane la standarde internaționale pentru antrenamentele oficiale România a ales să modernizeze Arcul de Triumf, Steaua, Rapid și Dinamo. Din motive juridice, lucările la stadionul din Ștefan cel Mare vor întârzia.