Cele mai citite

Fostele glorii reacţionează în cazul noului stadion Ghencea: “Mă uit şi nu-mi vine să cred!”

Marius Lăcătuş şi Gabi Balint reacţionează în cazul reconstrucţiei stadionului din Ghencea. Declaraţiile celor doi
13.12.2017 | 17:16
Fostele glorii reacţionează în cazul noului stadion Ghencea:

Arena din Ghencea urmează să fie prima care intră în programul de reconstrucţie al Companiei Naţionale de Investiţii. Stadionul Steaua urmează să fie demolat în 2018, iar în 2020 ar trebui să fie gata. Două dintre marile glorii ale Stelei, Gabi Balint şi Marius Lăcătuş. au vorbit despre acest lucru. 

„Bai, ce vremuri au fost… Ma uit şi nu-mi vine să cred! Adică sigur că e normal, trebuie să se modernizeze. Aşa e viaţa! Stadionul oricum nu mai putea continua să fie la fel, dar ştii, parcă odată dărâmat, se duce un pic şi din istoria pe care a avut-o Steaua aici!”, au fost vorbele lui Gabi Balint pentru eusunt12.ro. 

Stadionul Steaua: “Avem stadioane, n-avem echipe!”

Marius Lăcătuş se bucură de faptul că se construiesc noi arene în România, însă deplânge faptul că dispar echipele de tradiţie. Lăcătuş este directorul tehnic al CSA Steaua, echipă care revendică drept continuatoarea Stelei, însă care evoluează momentan în Liga a patra. 

“Important e, cred eu, că de aceste stadioane noi care vor fi făcute să beneficieze şi echipele care joacă pe ele! Şi la un nivel cât se poate de ridicat! Pentru că, spre bucuria noastră, văd că acum se fac stadioane, se construiesc stadioane noi, dar in acelaşi timp văd ca mai sunt şi echipe, mai ales cele de tradiţie, care dispar. Sigur, îţi lasă un gust amar”, a spus Marius Lăcătuş. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri