ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Stadionul Steaua se apropie de stadiul final al lucrărilor. Imagini spectaculoase cu interiorul arenei din Ghencea. FOTO

Autor: Adrian Baciu | 16.02.2020 | 17:02
Stadionul Steaua se apropie de stadiul final al lucrărilor. Imagini spectaculoase cu interiorul arenei din Ghencea. FOTO
Stadionul Steaua se apropie de stadiul final al lucrărilor. Imagini spectaculoase cu interiorul arenei din Ghencea. Sursa foto: Facebook/AS47

Lucrările de construcție la Stadionul Steaua din Capitală se desfășoară într-un ritm extrem de accelerat. Bijuteria steliștilor prinde tot mai mult contur, iar până la data finalizării nu mai este foarte mult timp.

ADVERTISEMENT

Stadionul din Ghencea se apropie de finalizare Imagini spectaculoase cu interiorul arenei din Capitală

În această perioadă, lucrările de construcție la stadioanele din Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf s-a desfășoară într-un ritm accelerat.

După ce în cursul săptămânii trecute Compania Naţională de Investiţii a publicat noi imagini cu stadiul lucrărilor la stadioanele Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf, weekendul a adus imagini spectaculoase din Ghencea.

ADVERTISEMENT

Stadionul Steaua este în acest moment, dintre toate cele trei arene, în stadiul cel mai avansat al lucrărilor şi, pe zi ce trece, capătă tot mai mult forme finale.

ADVERTISEMENT

În cursul zilei de duminică, Asociația Steliștilor 47 a publicat pe contul de Facebook noi imagini cu arena din Ghencea. Din imagini se observă faptul că stadiul lucrărilor este unul destul de avansat. Noile fotografii prezintă interiorul stadionului.

ADVERTISEMENT

Stadionul Steaua, singura bază de antrenament pentru EURO 2020

La finalul anului trecut, Gică Popescu, consilierul onorific al primului-ministru, a spus că Stadionul Steaua este singurul care trebuie să fie gata pentru EURO 2020.

”Baciul” a dezvăluit faptul că arena situată în Ghencea este singura dată ca bază de antrenament pentru EURO 2020, vorbind de stadioanele noi.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional a mai spus că în cazul în care va fi gata la timp, stadionul Arcul de Triumf va fi introdus și e, însă aceste șanse sunt extrem de reduse.

Stadionul Steaua va avea o capacitate de 31.254 de locuri

Pe noua arenă din Ghencea se vor antrena echipele care vor juca în România la Campionatul European 2020. Noul stadion va avea o capacitate de 31.254 de locuri și va costa nu mai puțin de 95.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Arena din Ghencea va avea o suprafață de joc de 105 metri lungime, 68 metri lățime, iar gazonul va fi natural fanforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!