Fotbal international

Staff-ul lui Dinamo Zagreb știe cine este cel mai periculos adversar de la CFR: ”Totul se întâmplă în jurul lui”

22.08.2020 | 22:35
Stafful lui Dinamo Zagreb stie cine este cel mai periculos adversar de la CFR Totul se intampla in jurul lui
ADVERTISEMENT

CFR Cluj o va înfrunta pe Dinamo Zagreb în al doilea tur al Ligii Campionilor, miercuri, de la ora 21:00. Damir Krznar (48 de ani), antrenorul secund al croaților știe care sunt punctele tari ale românilor.

Partida dintre CFR Cluj și Dinamo Zagreb se joacă într-o singură manșă pe terenul campioanei României. Staff-ul  campioanei Croației s-a uitat la succesul înregistrat de CFR Cluj în Malta, 2-0 cu Floriana, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

”Nu cred că meciul din Malta reflectă adevărata imagine a lui CFR Cluj. Au jucat pe gazon artificial și știm că mereu apar probleme când nu ești obișnuit cu suprafața.

Antrenorul secund a analizat prestația CFR-ului din meciul cu Floriana

S-a văzut că au fost anumite probleme de organizare a jocului, dar și că sunt o echipă mult mai bună decât Floriana.

ADVERTISEMENT

Au avut inițiativa tot jocul, cu excepția poate a ultimelor 10 minute, dar în final au mai marcat o dată”, a spus Krznar, potrivit germanijak.hr.

Ciprian Deac este văzut drept cel mai periculos jucător al CFR-ului

”Sunt extrem de puternici după pauză, asta e marea lor calitate și nu a fost vizibilă doar în acest meci.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fim atenți la atacurile lor de după pauză. De asemenea, sunt și o echipă foarte muncitoare cu o linie defensivă solidă și o recacție bună pe mingile pierdute.

Numărul lor 10, Ciprian Deac, iese în evidență. Este cel care organizează jocul, totul se întâmplă în jurul lui. Are pase bune și un ritm bun”, a încheiat Krznar.

ADVERTISEMENT

La confruntarea dintre CFR Cluj și Dinamo Zagreb, antrenorul Dan Petrescu se va putea baza și pe serviciile lui Damjan Djokovic și cele ale lui Gabriel Debeljuh.

ADVERTISEMENT