Stanciu a anunţat de unde este antrenorul care-l va înlocui pe Bonetti

Cristian Blanuta   
in Fotbal intern
06/08/2016, 18:25
Stanciu a anunţat de unde este antrenorul care-l va înlocui pe Bonetti

Daniel Stanciu, managerul clubului ASA Târgu Mureş, a dezvăluit că înlocuitorul lui Dario Bonetti, care şi-a dat demisia după meciul cu Politehnica Iaşi, este un antrenor român.

“Am deja o listă cu mai mulţi antrenori din România, pentru că mi-e greu să mai aduc de afară, iar pînă la meciul de miercuri (cu Gaz Metan Mediaş, în Cupa Ligii) vom avea antrenor, pentru că sîntem obligaţi”, a spus Daniel Stanciu.

“În condiţiile în care trebuie să ieşi din insolvenţă, nu poţi să aduci jucători pe sume foarte mari. Poţi să dai salarii mari, dar intri în faliment. Mi-era uşor să promit bani şi să intru în faliment, aşa cum fac alte cluburi din România. Tot în faliment vor ajunge”, a continuat preşedintele.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×