STEAUA. Veşti BUNE pentru meciul cu Rosenborg: REVINE Stanciu!

Silviu Ghering   
în Fotbal intern
17/08/2015, 12:40
STEAUA. Veşti BUNE pentru meciul cu Rosenborg: REVINE Stanciu! GALERIE FOTO

STEAUA. Veşti bune pentru Rădoi! Campioana României joacă joi, în play offul Europa League, cu Rosenborg, iar o calificare este necesară ca aerul pentru Steaua după începutul de sezon mult sub aşteptări. Astfel, în vederea meciului cu norvegienii, Mirel poate conta din nou pe serviciile lui Nicuşor Stanciu, accidentat în meciul cu Trencin, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.

Mijlocaşul Stelei a revenit la antrenamente la intensitate maximă şi a şi jucat în meciul test pe care Steaua l-a avut cu una din echipele de juniori ale clubului. (CLICK PE POZE PENTRU A VEDEA IMAGINI DE LA MECI ÎN GALERIA FOTO!).

ULTIMA ORA!!! TOATE NOUTATILE DESPRE SUSPENDAREA LUI RADOI DICTATA DE UEFA!!!

– CE A DECIS GIGI BECALI!!! PLEACA RADOI??

– CULISELE SUSPENDARII!!! UEFA IL AMENDASE SI IL AVERTIZASE PE RADOI DUPA TRENCIN!!!

– SE LEGITIMEAZA RADOI?! E UNICA SOLUTIE SA MAI STEA PE BANCA!!!

Mai mult, ivorianul Drissa Diarrassouba (20 de ani) a jucat primul său meci în tricoul Stelei.

Asta s-a întîmplat după meciul cu ASA, antrenorul Mirel Rădoi organizînd un meci de pregătire cu juniorii de la grupa 1997-1998 a Centrului de Copii şi Juniori a clubului.

EXCLUSIV. Super TRANSFER! De la Steaua, lîngă Eto’o: „S-au ÎNŢELES”

STEAUA. Partida a fost împărţită în două reprize de cîte 30 de minute, iar Rădoi a folosit jucătorii care nu au evoluat în ultima vreme şi pe cei reveniţi după accidentări. Pentru că l-a folosit pe Ionuţ Poiană la prima echipă, la juniori a apărat portarul Florin Niţă.

STEAUA. Steliştii lui Rădoi i-au învins pe juniorii stelişti cu 5-0 prin golurile marcate de Tahar, Iancu, Neagu şi Tudorie (2).

GATA!!! A INCEPUT UN NOU TURNEU PENTRU SIMONA HALEP!!! CONTRA SERENEI WILLIAMS SI A MARIEI SARAPOVA!!! CAND JOACA ROMANCA PRIMUL MECI!!!

STEAUA. Echipa folosită de Rădoi în prima repriză: Poiană – Alcenat, Rîpă, Carp, Tîrnovan – I. Neagu, Tahar – Diarrassouba, N. Stanciu, Enceanu – G. Iancu

STEAUA. Echipa folosită de Rădoi în a doua repriză: Poiană (Lupescu) – Rîpă, Aldea, Carp, Tîrnovan – I. Neagu, L. Filip – Grădinaru, Mihalcea, Diarrassouba (Enceanu) – Tudorie

Închide ×