Fotbal international

Stanciu, revoltat după meci: “Nu ne aşteptăm să fiţi patrioţi! Simona Halep e numărul 1 şi o huliţi”

Autori: Claudiu Surmei, Sergiu Preda | 11.09.2018 | 08:12
Stanciu a explicat gestul făcut după marcarea golului

România a terminat la egalitate, scor 2-2, partida jucată în deplasarea de la Belgrad, împotriva Serbiei, din etapa a 2-a a Ligii Națiunilor. Nicușor Stanciu a marcat golul de 1-1 din penalty, apoi și-a dus mâinile la urechi. La finalul partidei, mijlocașul celor de la Sparta Praga a explicat gestul, spunând că a vrut să le închidă gura celor care credeau că România se va face de rușine în duelul cu Serbia.

Stanciu a vrut să își ia revanșa și să marcheze din penalty în meciul cu Serbia, după ce în campania de calificare la Campionatul Mondial 2018 a ratat o lovitură de la 11 metri în finalul meciului cu Muntenegru, în urma căruia România a ratat calificarea la turneul din Rusia. Înainte de partida de luni seara cu Serbia, mijlocașul de 25 de ani a vorbit despre acel moment.

“Sunt momente când mă mai gândesc la penalty-ul ratat. Eram al doilea sau al treilea pe listă, mi-am asumat responsabilitatea, dar s-a întâmplat să ratez. Asta nu înseamnă că nu voi mai executa penalty-uri dacă se va apela la mine. Am fost foarte supărat după meci. Cred însă că sunt destul de puternic să trec peste astfel de momente. Nu am probleme să execut din nou. Dacă voi mai fi într-o situație de genul, îmi voi asuma responsabilitatea din nou.

Oricum, din partea unora dintre voi nu ne putem aştepta să fiţi patrioţi din moment ce Simona Halep e numărul 1 mondial la tenis şi la prima înfrângere o huliţi, iar fetele de la handbal câştigă Liga Campionilor şi după, la primul eşec, sunt cele mai slabe. “, a declarat Stanciu.

Jucătorul a dezvăluit cum a trecut peste momentul ratării penalty-ului cu Muntenegru și a calificării la CM 2018. “Astfel de momente te întăresc. Având în vedere că am ratat în ultimul minut, au fost multe critici la adresa mea, mesaje negative pe rețelele de socializare, dar nu m-au afectat, ci dimpotrivă, m-au întărit. După acel moment, la Anderlecht, am executat o lovitură de la 11 metri și am marcat. Nu am încetat sau nu o să încetez să îmi asum responsabilitatea”, a mai spus Stanciu.

Stanciu a explicat gestul făcut după marcarea golului

Fostul jucător al FCSB-ului a marcat din penalty golul de 1-1 în partida cu Serbia, din etapa a 2-a a Ligii Națiunilor, după care și-a dus mâinile la urechi. “Era vorba de unii suporteri ai echipei naționale sau de lumea din fotbal care se aștepta să ne facem de rușine în Serbia, să pierdem la scor. S-a vorbit foarte mult rău despre echipa națională. Pentru o mică parte a fanilor. Atât eu, cât și colegii mei, am primit mai multe mesaje urâte după meciul cu Muntenegru”, a spus Stanciu după meciul cu Serbia.

Vezi cele mai tari imagini din Serbia-România 2-2:

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!