Video. Stanciu impresionează şi în afara terenului. Românul a învăţat deja cehă

Tibi Demeter   
in Fotbal international
05/02/2018, 14:00
Video. Stanciu impresionează şi în afara terenului. Românul a învăţat deja cehă

Mijlocaşul ofensiv al naţionalei României a reuşit trei partide excelente pentru Sparta Praga, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai lui Andrea Stamaccioni în stagiul de pregătire. Antrenorului Italian îi va greu să îl lase pe român în afara primului 11, în special după ce Nicolae Stanciu a început să vorbească şi limba cehă.

Internaţionalul de 24 de ani este cel mai scump jucător cumpărat vreodată de o echipă din Cehia, la fel cum s-a întâmplat şi în momentul în care a ajuns în Belgia la Anderlecht. Stanciu încearcă în această perioadă să se adapteze cât mai repede şi să înveţe limba, astfel încât să poată comunica cu cei din jur într-un mod cât mai natural.

Stanciu a vorbit înt-un interviu despre cuvintele pe care le-a învăţat

Românul a vorbitr într-un scurt interviu acordat pentru contul oficial al celor de la Sparta Praga despre primele cuvinte pe care le-a reţinut: “Ştiu că “sam” înseamnă “singur”, “zada” se strigă atunci când cineva vine din spate. Mai ştiu cum se spune stânga şi dreapta, dar şi o formă de salut: bună dimineaţă” , a spus Stanciu înaintea debutului oficial al Praga.

Andrea Stramaccioni este dispus să schimbe sitemul de joc al echipei, astfel încât Rio Mavuba, Guelor Kanga şi Nicolae Stanciu să se poata afla toţi trei pe teren. Ultimii doi au fost transferaţi ca mari vedete în această iarnă, în timp ce Rio Mavuba este cel mai cunoscut nume al echipei după ce a evoluat la Villarreal şi Lille în carieră.Po zápase s China Fortune FC nás zajímalo, kolik českých slovíček se stihl naučit Nico Stanciu!

#acsparta pic.twitter.com/PCwzeIoa23

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Zahovic! Ce ofertă i-a făcut

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.