Anunţul antrenorului lui Anderlecht despre plecarea lui Stanciu: “Când vine luna ianuarie, avem oameni care ştiu ce e de făcut”

Marian Popovici   
în Fotbal international
17/11/2017, 22:50
Anunţul antrenorului lui Anderlecht despre plecarea lui Stanciu: “Când vine luna ianuarie, avem oameni care ştiu ce e de făcut”

Antrenorul belgienilor, Hein Vanhaezebrouck, l-a atacat voalat în urmă cu câteva zile pe Stanciu spunând că a întâlnit “jucători talentaţi cu mingea la picior, dar care sunt incapabili să înţeleagă o schemă tactică”. Tehnicianul campioanei Belgiei a vorbit şi despre plecările din ianuarie.

“E caracteristic fiecărui sezon fotbalistic. Atunci când se apropie luna ianuarie, întotdeauna avem oameni care se gândesc ce trebuie făcut şi aşa se întâmplă la fiecare club. Legat de Stanciu şi Beric, suntem abia în noiembrie şi ianuarie este încă departe, în acest moment nu se întâmplă nimic în cadrul grupului”, a spus Hein Vanhaezebrouck.

Stanciu, vândut cu doar 4 milioane de euro?

În Belgia au apărut informaţii conform cărora, Anderlecht este dispusă să se despartă de Nicu Stanciu pentru 4 milioane de euro în această iarnă. Mijlocaşul a fost adus de la Steaua în vara anului 2016 pentru 9,8 milioane de euro. 

Nici situaţia lui Alex Chipciu nu este roz. A pierdut locul de titular de la venirea noului antrenor, Hein Vanhaezebrouck, după ce anul trecut a fost titular incontestabil şi unul dintre principalii oameni de titlu ai lui Anderlecht. 

Închide ×