Stanciu are ofertă de 8 milioane de euro. Agentul său a făcut anunțul

Claudiu Surmei   
în Fotbal international
16/12/2018, 12:20
Stanciu are ofertă de 8 milioane de euro. Agentul său a făcut anunțul GALERIE FOTO
Nicolae Stanciu a primit o ofertă de transfer de 8 milioane de euro

Nicolae Stanciu are o ofertă de 8 milioane de euro de la o echipă din țările arabe. Cel puțin asta susține agentul său, Anamaria Prodan, care nu a dorit să ofere mai multe detalii și nici să menționeze numele echipei care l-a ofertat.

Mijlocașul român nu s-a adaptat la Anderlecht, dar a dat semne de revenire la Sparta Praga. Dacă în Belgia a prins 53 de meciuri în care a marcat doar 9 goluri și a dat 10 pase decisive, în Cehia are cifre mai bune în ceea ce privește realizările, însă într-un număr mult mai mic de partide jucate: 33 de meciuri, 10 goluri și 10 pase de gol. Forma bună arătată la echipa de club l-a adus în atenția unor cluburi din zona arabă, care ar fi dispuse să plătească bani buni pentru a-și asigura serviciile fostului jucător de la FCSB.

Nicolae Stanciu a primit o ofertă de transfer de 8 milioane de euro

“A venit o ofertă de 8 milioane pentru Stanciu din ţările arabe, dar nu au vrut să îi dea drumul. Este vedeta ţării, nu doar a echipei. Astăzi, nu pleacă, nu s-a concretizat nimic. Dar oferta e pe masa clubului”, a declarat Anamaria Prodan la Digi Sport. Un transfer în Golf i-ar umple conturile lui Stanciu, însă fotbalistul de 25 de ani este tentat să joace în continuare în campionatele din Europa, pentru a se menține la nivel înalt.

Chiar dacă Stanciu e în formă, Sparta Praga nu merge deloc bine în campionatul Cehiei. Echipa e pe locul 5 în clasament, cu 32 de puncte din 19 meciuri disputate, la 14 puncte distanță de liderul Slavia Praga. Tehnicianul Zdenek Scasny a intrat în conflict cu toată lumea și este boicotat chiar de către jucătorii pe care îi antrenează. Nu îi condamn. Îi înțeleg pe deplin. Când jucăm bine, toată lumea este fericită. Acum nu sunt satisfăcuți. E dreptul lor și e logic să se întâmple așa”, a declarat Scasny.

Închide ×