Stanciu, cea mai mare ”ţeapă” din istoria clubului Anderlecht

Vicentiu Dinescu   
în Fotbal international
11/01/2018, 18:48
Stanciu, cea mai mare ”ţeapă” din istoria clubului Anderlecht

Site-ul rewmi.com l-a desemnat pe internaţionalul român cea mai mare ”ţeapă” din istoria clubului Anderlecht Bruxelles şi a scris că fiecare meci disputat de Stanciu pentru campioana Belgiei a costat  176.000 de euro, iar fiecare gol a valorat aproximativ 2 milioane de euro.

Nicolae Stanciu, în vârstă de 24 de ani, a fost cumpărat pentru aproximativ 10 milioane de euro în urmă cu un an şi jumătate de la FCSB, dar a marcat doar cinci goluri în 34 de meciuri jucate pentru Anderlecht Bruxelles în toate competiţiile.

Stanciu şi-a dat acordul pentru transferul la Sparta Praga

Internaţionalul român este urmat în acest clasament de venezueleanul Ronald Vargas care a fost achiziţionat pentru 2,5 milioane de euro în 2011, iar după trei ani a fost cedat gratis la Balikekirspor. Al treilea este senegalezul Stephane Badji adus tot pentru 2,5 milioane de euro şi împrumutat în vară la Kayserispor.

Nicolae Stanciu şi-a dat acordul pentru a merge la Sparta Praga, dar cele două cluburi nu au ajuns încă la o înţelegere. Cehii au oferit şase milioane de euro şi 20% dintr-un viitor transfer, dar belgienii vor opt milioane de euro şi cele 20 de procente.

Închide ×