Video. Stanciu, decisiv pentru Sparta. Laude de la Stramaccioni!

Tibi Demeter   
in Fotbal international
31/01/2018, 21:16
Video. Stanciu, decisiv pentru Sparta. Laude de la Stramaccioni!

Nicolae Stanciu, 24 de ani, s-a transferat în această iarnă de la Anderlecht la Sparta Praga în Cehia şi a demonstrat în primele două jocuri că perioada proastă din Belgia a fost doar un accident. Decarul cehilor a reuşit în primul meci la noua echipă să ofere două pase de gol,  fiind decisiv în al doilea meci, după ce a trimis o pasă decisivă pentru reuşita de 2-1 la partida amicală cu Aaalborg.

Fostul jucător de la FCSB a trimis o pasă de aproximativ 50 de metri, la golul marcat de Zahustel, în minutul 88. Stanciu a pasat peste defensiva adversă, deşi se afla în propria jumătate, oferind şansa unui gol uşor lui Zahustel, cel care a trimis cu capul peste portarul advers, ieşit la marginea careului.

Vătăjelu şi Stanciu vor avea un nou coleg român la Sparta Praga

Echipa din capitala Cehiei l-a transferat astăzi pe Florin Niţă, de la FCSB,  cel care este al treilea român din lotul echipei.  Nicolae Stanciu a venit şi el în această iarnă, în schimbul său fiind plătită suma de 5 milioane de euro.  Andrea Strammaccioni, antrenorul echipei, s-a declarat extrem de încântat la finalul meciului de Stanciu: Suntem mai creativi cu Stanciu în echipă”.

Bogdan Vătăjelu, primul român sosit la Praga, a intrat doar în minutul 67 al duelului cu Aalborg şi pare condamnat la un loc pe banca de rezerve în acest retur. 

Execuţia lui Stanciu apare la minutul 01:45:20

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.