Stanciu, declaraţie surprinzătoare! ”Nimeni nu mi-a zis să plec”

Vicentiu Dinescu   
în Stiri sportive
24/01/2018, 06:43
Stanciu, declaraţie surprinzătoare! ”Nimeni nu mi-a zis să plec”

Internaţionalul român a ajuns la Sparta Praga în această iarnă pentru 3,7 milioane de euro, dar suma de transfer ar putea creşte în funcţie de performanţele jucătorului în următoarea perioadă.

Considerat cea mai mare ”ţeapă” din istoria fotbalului belgian, Nicolae Stanciu a făcut o declaraţie surprinzătoare după ce a fost prezentat oficial la Sparta Praga. ”I-am adus lui Anderlecht un titlu şi mulţumită mie clubul a ajuns în sferturile de finală din Europa League! Este logic că puteam să rămân acolo, nimeni nu mi-a zis să plec”, a spus mijlocaşul român pentru Het Laatste Nieuws.

Stanciu a explicat de ce a ales să plece de la Anderlecht

Internaţionalul român a explicat de ce a ales să plece de la Anderlecht Bruxelles: ”Am vrut însă să plec pentru a reveni la nivelul de la Steaua. Asta este posibil la Sparta Praga, clubul pe care l-am preferat deoarece conducerea m-a dorit foarte mult”.

”Acum sunt jucătorul Spartei şi mă simt foarte bine. Pentru mine cel mai important a fost să simt că sunt cu adevărat dorit aici. Toată lumea a fost foarte placută şi îmi doresc să răsplătesc încrederea acordată”, a mai spus Stanciu.

Închide ×