Stanciu e dorit în Bundesliga, dar are alte planuri: “Plec după ce iau un trofeu cu Sparta”

Claudiu Surmei   
în Fotbal international
31/10/2018, 19:50
Stanciu e dorit în Bundesliga, dar are alte planuri: “Plec după ce iau un trofeu cu Sparta” GALERIE FOTO
Stanciu e dorit în Bundesliga, dar vrea să ia trofee cu Sparta Praga

Nicolae Stanciu e dorit în Bundesliga, oficialii echipei Borussia Monchengladbach fiind pregătiți să înainteze o ofertă celor de la Sparta Praga în această iarnă. Într-un interviu acordat site-ului oficial al grupării din capitala Cehiei, mijlocașul român a declarat că nu vrea să plece de la Sparta până când nu va câștiga un trofeu. Stanciu a vorbit și despre derby-ul cu Slavia Praga din acest weekend.

“E un meci formidabil, cel mai mare din Cehia, la fel ca Steaua – Dinamo în România. E formidabil să joci astfel de meciuri. E o ocazie să-ţi arăţi valoarea, fiecare fotbalist vrea să joace în asemenea dueluri. Jucăm acasă. N-am mai pierdut aici de aproape un an”, a declarat Nicolae Stanciu, care a jucat pentru Sparta Praga în 14 partide în acest sezon, a marcat 3 goluri și a dat 7 pase de gol.

Stanciu e dorit în Bundesliga, dar vrea să ia trofee cu Sparta Praga

Sparta Praga joacă în week-end pe teren propriu cu rivala Slavia Praga, în runda cu numărul 14 din campionatul Cehiei. Ultima confruntare dintre cele două echipe s-a terminat cu scorul de 3-3, după ce Sparta a condus la pauză cu 3-0. “Îmi amintesc meciul, dar încerc să nu mă gândesc la el. Întreg sezonul trecut nu a fost unul bun, aşa că prefer să nu mă gândesc la el. Încerc să mă gândesc la prezent. Sunt sigur că dacă vom avea o primă repriză la fel ca în primăvară, nu vom repeta acelaşi scenariu”, a mai spus fostul jucător de la FCSB.

Nicolae Stanciu a vorbit și despre interesul Borussiei Monchengladbach pentru serviciile sale. Mijlocașul Spartei nu exclude un transfer în Bundesliga, însă doar după ce va câștiga un trofeu în Cehia. “Am citit asta doar în ziare. Oricum, în acest moment nu mă gândesc la aşa ceva. Suntem în plin sezon şi mă simt bine la Sparta. Sunt aici ca să câştig trofee. Categoric, nu vreau să plec până nu voi obţine un trofeu cu Sparta”, a declarat Stanciu.

Închide ×