Stanciu se simte bine sub comanda lui Contra. “Ne-a învăţat ce înseamnă tricoul naţionalei”

George Heisu   
în Cele mai citite
15/11/2017, 09:25
Stanciu se simte bine sub comanda lui Contra. “Ne-a învăţat ce înseamnă tricoul naţionalei”
Naţionala României a suferit, marţi, prima înfrângere cu selecţionerul Cosmin Contra pe bancă, 0-3 cu Olanda, dar mijlocaşul Nicolae Stanciu este de părere că echipa se află pe un drum bun, chiar dacă admite că “Portocala Mecanică” a fost net superioară.
 
“Am avut rezultate de când a venit domnul Contra la naţională. Şi azi am avut câteva oportunităţi, dar nu le-am concretizat. Olanda a meritat victoria, e o echipă cu fotbalişti mai buni. Dar în aceste 4 meciuri cu noul selecţioner am arătat mai bine. S-a schimbat atitudinea, domnul Contra ne-a făcut să înţelegem cât de importantă e naţionala şi ce înseamnă să îmbraci tricoul primei reprezentative”, a declarat Stanciu la ProX.
 
Stanciu e optimist pentru Euro 2020
 
Jucătorul lui Anderlecht e convins că tinerii de la U21 şi U19 pot fi variante pentru prima reprezentativă. “Sunt optimist pentru Euro 2020, acum depinde şi de grupa în care vom fi. Urmează Liga Naţiunilor, unde vom juca împotriva unor echipe de valoare apropiată. Însă eu am încredere că vom avea un viitor bun, vin tineri din spate. Vedeţi ce rezultate bune au naţionalele U21 şi U19”, a mai spus mijlocaşul român.
 
Stanciu ia în serios avertismentul lui Contra că nu va mai fi convocat dacă nu va avea meciuri în picioare la echipa de club şi a afirmat că vrea să continue la Bruxelles şi să-şi demonstreze adevărata valoare. “Nu ştiu ce se va întâmpla. Eu îmi doresc să rămân acolo şi să evoluez. Am nevoie de continuitate”, a concluzionat Stanciu.
 
Închide ×