Stanciu se simte bine sub comanda lui Contra. "Ne-a învăţat ce înseamnă tricoul naţionalei"

Nicolae Stanciu, nationala Romaniei, Cosmin Contra, Anderlecht Bruxelles

Jucătorul lui Anderlecht, Nicolae Stanciu, afirmă că se simte ami în largul său cu noul selecţioner, Cosmin Contra, şi e de părere că viitorul naţionalei sună bine.

Naţionala României a suferit, marţi, prima înfrângere cu selecţionerul Cosmin Contra pe bancă, 0-3 cu Olanda, dar mijlocaşul Nicolae Stanciu este de părere că echipa se află pe un drum bun, chiar dacă admite că "Portocala Mecanică" a fost net superioară.
 
"Am avut rezultate de când a venit domnul Contra la naţională. Şi azi am avut câteva oportunităţi, dar nu le-am concretizat. Olanda a meritat victoria, e o echipă cu fotbalişti mai buni. Dar în aceste 4 meciuri cu noul selecţioner am arătat mai bine. S-a schimbat atitudinea, domnul Contra ne-a făcut să înţelegem cât de importantă e naţionala şi ce înseamnă să îmbraci tricoul primei reprezentative", a declarat Stanciu la ProX.
 
Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
Stanciu e optimist pentru Euro 2020
Citeste tot articolul »
viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Botoşani - Craiova
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091