Video. Stanciu e încrezător. “Nu suntem o generaţie de rataţi!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
22/03/2018, 13:17
Video. Stanciu e încrezător. “Nu suntem o generaţie de rataţi!”

Mijlocaşul de la Sparta Praga este foarte încrezător înaintea meciului amical pe care echipa naţională a României îl va disputa contra Israelului, sâmbătă, 24 martie, de la ora 20.00. Acesta a vorbit şi despre fotbaliştii tineri convocaţi de Cosmin Contra la prima reprezentativă. 

“Trebuie să ne gândim la Liga Naţiunilor. Eu cred că avem o generaţie bună. Eu cred că trebuie să ne schimbăm mentalitatea puţin pentru că doar aşa putem face lucruri bune. Mă simt bine pentru că aveam nevoie de o schimbare. Mă bucur că primesc încredere de la cei de la Sparta Praga şi sper să am meciuri bune şi la echipa naţională. Eu cred că toţi jucătorii de la naţională se simt foarte bine, iar atmosfera este foarte plăcută. Formăm un grup unit şi rezultatele vor apărea. Chiar am vorbit cu Cicâldău de la Viitorul şi i-am zis că este preferatul meu din Liga 1. E o presiune mare pentru că nu ne-am calificat la Mondial. E destul de greu pentru noi în acest moment şi o să fie o dezamăgire foarte mare dacă nu o să reuşim să mergem la Euro.

“Eu cred că suntem o generaţie bună!”

Eu cred că avem timp să ne punem la punct cu totul până la Liga Naţiunilor. Probabil o să se resimtă diferenţa de temperatură, dar suntem jucători profesionişti şi trebuie să ne facem treaba. Trebuie să ne adaptăm şi să câştigăm meciul din Israrel. Suntem obişnuiţi ca lumea să ne critice, mai ales la un eşec sau când ratăm o calificare. Eu cred că suntem o generaţie bună şi din urmă vin jucători talentaţi care pot face lucruri bune la naţională. Eu cred că mai avem de lucrat la mentalitate. Suntem nişte jucători tehnici şi nu suntem o generaţie de rataţi. Ei au jucători foarte buni care evoluează la echipe importante din Europa. Eu am avut ocazia să joc împotriva lui Ibrahimovic şi nu cred că este important dacă joacă sau nu”, a spus Nicolae Stanciu.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×