Fotbal international

Stanciu, furios! “Va fi amendat! Ori joacă, ori îşi găseşte echipă”

UPDATE, ora 20:11 / Adrian Mutu, managerul sportiv al Federaţiei Române de Fotbal, a declarat că declaraţiile lui Stanciu care este nemulţumit de faptul că nu joacă o să îl coste pe...
02.11.2017 | 20:18
Stanciu furios Va fi amendat Ori joaca ori isi gaseste echipa

UPDATE, ora 20:11 / Adrian Mutu, managerul sportiv al Federaţiei Române de Fotbal, a declarat că declaraţiile lui Stanciu care este nemulţumit de faptul că nu joacă o să îl coste pe mijlocaşul român şi spune că va amendat:

“Probabil va fi amendat. Aşa mă gândesc că merg cluburile in străinătate. Din informaţiile mele, sunt foarte apreciaţi, am vorbit cu oficialii lor. E o problemă la Chipciu, joacă un nou sistem, 3-4-3, au schimbat sistemul şi postul lui Chipciu nu mai există.

Stanciu e considerat o vedetă, se aşteaptă multe de la el. Ieşind în presă, mi se pare o greşeală. Dacă va continua aşa, nu îşi face decât rău. Eu cred că trebuie să se conformeze. Are şanse să joace. Trebuie să ceară explicaţii de la antrenor. Mă aştept să nu plece de la Anderlecht.

”Cosmin nu se bagă în acest lucru. Erau îngrijoraţi, dar Cosmin a zis că le dă o mână de ajutor. Ne bazăm pe ei pentru 2020. Dacă nu vor juca, nu vor mai fi chemaţi. Ai două variante: ori joci la echipă, ori îţi cauţi altă echipă, chiar dacă nu e de acelaşi nivel”, a spus Mutu.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Nicu Stanciu a izbucnit după ce a fost din nou lăsat pe bancă la Anderlecht, în disputa cu PSG. Mijlocaşul are o ofertă uriaşă de la echipa lui Reghe. Fotbalistul a spus că nu înţelege de ce antrenorul echipei, Hein Vanhaezebrouck, îl lasă constant pe banca de rezerve spunând că tehnicianul mereu îi spune că este mulţumit de cum se pregăteşte. ”Antrenorul mi-a spus că am o mentalitate excelentă şi că mă antrenez foarte bine. Cu toate acestea, nu joc. Nu înţeleg ce se întâmplă”, a declarat Stanciu pentru Het Laatste Nieuws.

Presa din Belgia scrie că Nicu Stanciu ar putea fi vândut în această iarnă de Anderlecht, în ciuda faptului că mai are 4 ani de contract cu formaţia din Bruxelles. În meciul împotriva lui PSG, Stanciu a jucat doar 10 minute.

Reghe îi oferă 2 milioane de euro salariu

Laurenţiu Reghecampf îl doreşte pe fostul său elev de la Steaua la actuala sa echipă, Al Wahda. Salariul pe arabii sunt dispuşi să i-l ofere este de 2 milioane de euro pe sezon, cu 500.000 de euro mai mult decât ia la Anderlecht în acest moment.

Nicu Stanciu înclină să rămână la Anderlecht şi să se bată pentru un loc de titular în echipa lui Vanhaezebrouck. În acest sezon, Stanciu a bifat 14 prezenţe, reuşind să înscrie un gol şi să dea două pase decisive.

Tags: