Stanciu nu se teme de City: “Putem să îi eliminăm! Şansele sînt egale”

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
05/08/2016, 13:30
Stanciu nu se teme de City: “Putem să îi eliminăm! Şansele sînt egale”

Steaua a avut parte de o tragere la sorţi complicată şi va juca în faza play-off a Ligii Campionilor împotriva celor de la Manchester City. Chiar dacă după dubla cu Sparta Praga spunea că vrea să joace cu oricine în afară de City, vedeta Stelei s-a răzgîndit şi crede în calificare.

“Va fi o experienţă unică să înfruntăm un asemenea adversar. Eu sînt foarte încrezător în şansele noastre. Şansele sînt 50-50 împotriva lui Manchester City. Mi-era teamă şi de Gladbach, dar nu pot spune că era un adversar mai bun. Mourinho şi Guardiola sînt doi antrenori mari, care au cei mai buni jucători în lot. Nu se pune problema să plec înainte de faza play-off  a Ligii Campionilor”, a declarat Nicolae Stanciu într-o conferinţă de presă.

Steaua va juca partida tur cu Manchester City, pe 16 august, iar returul se va juca pe Ettihad Stadium, pe 23 / 24 august.

Ştirea MOMENTULUI

Simona Halep, prima reacție după calificarea în finala de la Cincinnati: “A fost și mult noroc”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×