Stanciu nu ştie nici acum motivul pentru care n-a jucat cu Elveţia: “Nu mi s-a transmis”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
06/08/2016, 12:17
Stanciu nu ştie nici acum motivul pentru care n-a jucat cu Elveţia: “Nu mi s-a transmis”

Nicolae Stanciu, “decarul” echipei naţionale de la Campionatul European din Franţa, a dezvăluit că nu a aflat nici pînă astăzi motivul pentru care nu a fost folosit de Anghel Iordănescu în meciul cu Elveţia.

“Despre asta nu am avut o discuţie cu domnul Iordănescu, înainte sau după meciul cu Elveţia. Mie personal nu mi s-a transmis un motiv pentru care nu am jucat”, a spus Stanciu.

”Stanciu a venit după un meci bun cu Franţa. El este foarte tînăr şi astfel noi am încercat să găsim alt 11 pentru a nu avea probleme în compartimentul ofensiv, aşa am considerat. Este o presiune enormă pe el şi trebuie sa-l debarasăm, pentru că e tînăr şi nu poate să traga echipa după el, chiar dacă e valoros”, spunea Viorel Moldovan, după meciul cu Elveţia.

Ştirea MOMENTULUI

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi. “Echipă agresivă!” Ce zice de Mihai Roman şi Alexandru Stan

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×