Fotbal international

Stanciu, o nouă prestaţie foarte bună! A fost cel mai bun de la Sparta

14.07.2018 | 21:19
Stanciu o noua prestatie foarte buna A fost cel mai bun de la Sparta
ADVERTISEMENT

A fost spectacol total la ultimul amical jucat de Sparta Praga în compania polonezilor de la Zaglebie Lubin. Nicușor Stanciu s-a aflat ca de fiecare dată în centrul atenției. În minutul 27 al partidei, fostul jucător al roș albaștrilor a executat fenomenal o lovitură liberă. Mingea a prins un super efect, a lovit transversala, după care a ajuns la un coechipier. Faza nu s-a oprit aici pentru că acesta a trimis și el în bara doar pentru ca un al treilea jucător al Spartei să șuteze și el de asemenea în bară. Întreaga acțiunea s-a petrecut în doar câteva secunde. Chipciu s-a implicat și el, dar un adversar a reușit în ultima clipă să-i ia fața și a trimis mingea cât mai departe de propria poartă.

Ghinionul a continuat până la capăt pentru Sparta Praga care a și pierdut partida, scor 1-2. A fost a șaptea partidă amicală disputată de echipa la care activează nu mai puțin de patru români și a patra înfrângere bifată. Două victorii și o remiză au mai înregistrat cei de la Sparta Praga până acum în pregătiri.

ADVERTISEMENT

Stanciu a lovit bara pentru Sparta Praga

Nicușor Stanciu este considerat vedeta echipei. Are de altfel și cel mai mare salariu, fiind plătit cu un milion de euro pe an.  Alexandru Chipciu este ultimul român ajuns la Sparta Praga, formație care îi mai are înregimentați pe Florin Niță și Bogdan Vătăjelu.

Fostul jucător al Craiovei, Vătăjelu este cel care a ajuns primul la Sparta Praga. Se întâmpla în decembrie 2016 și cehii au plătit aproape 1,5 milioane de euro pentru el.

ADVERTISEMENT

6 goluri a marcat pentru Sparta Praga, Nicușor Stanciu