Stanciu aduce milioane de euro şi după plecare: “15% din transfer!”

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
20/03/2018, 18:40
Stanciu aduce milioane de euro şi după plecare: “15% din transfer!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Nicuşor Stanciu a plecat de la Anderlecht în această iarnă şi s-a transferat la Sparta Praga. Internaţionalul român a avut prestaţii lăudate la formaţia din capitala Cehiei şi a ajuns să fie regretat în Belgia. Campioana din Jupiler League poate să mai câştige bani de pe urma fostului stelist.

Presa din Belgia speculează faptul că Andrelecht ar putea să mai obţină bani, pe viitor, atunci când fotbalistul va pleca de la Sparta Praga. Herman Van Holsbeeck, managerul belgienilor, a introdus în contract o clauză prin care cehii vor trebui să plătească 15% dintr-un viitor transfer al fotbalistului. Anderlecht, care l-a vândut pentru 3,75 de milioane, poate obţine astfel o sumă mult mai mare în viitor”, au notat belgienii de la voetbal24.be.

Stanciu putea să fie vândut pe 30 de milioane de euro

Belgienii au scris şi despre faptul că Nicuşor Stanciu ar fi trebuit să primească mai multă încredere la Anderlecht. Dacă Anderlecht i-ar fi oferit credit şi încredere, putea să îl vândă pe 30 de milioane de euro”, a declarat Anamaria Prodan pentru voetbal24.be.

Închide ×