Fotbal international

Belgienii anunţă oferta de top pe care o are Stanciu: “Împrumutat”

Presa din Turcia scrie că Nicu Stanciu va ajunge în această iarnă la Fenerbahce, împrumut de la Anderlecht. Nicu Stanciu este foarte aproape de un transfer la "canari", Fanatik.tr anunţând...
28.10.2017 | 00:04
Belgienii anunta oferta de top pe care o are Stanciu Imprumutat

Presa din Turcia scrie că Nicu Stanciu va ajunge în această iarnă la Fenerbahce, împrumut de la Anderlecht. Nicu Stanciu este foarte aproape de un transfer la “canari”, Fanatik.tr anunţând iminentul transfer al fotbalistului român. Mijlocaşul prinde rareori echipa la Anderlecht şi turcii insistă pentru un împrumut al lui Stanciu de la echipa belgiană.

Stanciu a avut şansa să plece în această vară la Fenerbahce, însă a vrut să rămână la Anderlecht, chiar dacă a renunţat la un salariu mai bun pe care i-l ofereau turcii. Venirea noului antrenor nu a adus nicio schimbare pentru român, care este rareori folosit la echipa belgiană şi asta l-a făcut să îşi dea ok-ul pentru un transfer în Turcia. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

Stanciu, împrumutat în Turcia

Fanatik titrează: “Stanciu va fi împrumutat la Fener”, scriind în text că fotbalistul este gata să accepte oferta şi va rămâne de stabilit şi un acord între cluburi. “Canarii” vor să îl împrumute până în vară, cu o clauză de cumpărare care să poată fi activată dacă Stanciu confirmă.

“Numărul “10” român a decis să se despartă de Anderlecht. Managerul lui Stanciu, Anamaria Prodan, le-a transmis celor din conducerea lui Fenerbahce că mijlocaşul e gata să dea un răspuns afirmativ. Staff-ul administrativ s-a consultat cu Aykut Kocaman (n.r. antrenorul echipei) şi acesta le-a spus că are nevoie de întăriri în acea zonă. În aceste condiţii, românul va ajunge sub formă de împrumut, în iarnă. Dacă Anderlecht refuză această variantă şi vrea să îl transfere direct definitiv, cazul e închis pentru Fenerbahce”, au scris turcii.