Fotbal international

Foto+video. Stanciu, prezentat la Sparta Praga. Mesaj pentru fani

Nicolae Stanciu s-a despărţit de Anderlecht Bruxelles şi a fost prezentat oficial la Sparta Praga.
23.01.2018 | 15:56
Fotovideo Stanciu prezentat la Sparta Praga Mesaj pentru fani
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 20:45 / Nicuşor Stanciu a oferit primele declaraţii după ce a fost prezentat oficial la Sparta Praga. Internaţionalul român a postat un mesaj pe contul său oficial de Facebook în care le mulţumit fanilor pentru sprijin.

Sunt pregătit pentru o nouă etapă în cariera mea. Vreau să le spun suporterilor că am venit la Sparta Praga cu inima deschisă şi motivat să fac performanţă cu noua mea echipă! Abia aştept să debutez şi îmi propun ca forma atinsă la noul meu club să mă facă să ajut din ce în ce mai mult echipa naţională. Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele primite! E echipa care m-a dorit cel mai mult, iar pentru mine lucrul cel mai important e să vin într-un loc în care ştii că lumea te doreşte. Aş dori să răsplătesc încrederea oamenilor pe teren”, a fost mesajul postat de Nicuşor Stanciu.

ADVERTISEMENT

Nicuşor Stanciu şi-a luat rămas bun de la Anderlecht printr-un mesaj postat tot pe contul său oficial de Facebook. Fotbalistul de 24 de ani le-a mulţumit pentru susţinere fanilor campioanei Belgiei.

A venit momentul să-mi iau rămas bun de la Anderlecht, unde am petrecut o perioadă frumoasă a carierei mele. Am avut un prim an foarte bun, când am câştigat campionatul şi Supercupa Belgiei şi m-am bucurat enorm pentru parcursul bun din Europa League, unde am ajuns până în sferturi. Le mulţumesc tuturor ce fac parte din acest club şi în special suporterilor. Aţi fost minunaţi şi să nu încetaţi niciodată să vă susţineţi echipa, pentru că voi sunteţi Anderlecht”, a postat Nicuşor Stanciu.

ADVERTISEMENT

Internaţionalul român a intrat în conflict cu oficialii echipei belgiene în ultimele luni şi a ajuns în cele din urmă la Sparta Praga, echipă pentru care a semnat un contract valabil până în 2021, conform unui anunţ făcut de site-ul oficial ale chipei din Cehia. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO + VIDEO MAI JOS CU PREZENTAREA

Nicolae Stanciu, 24 de ani, a ajuns la Praga în urmă cu o săptămână şi a efectuat vizita medicală pe 18 ianuarie. Discuţiile dintre formaţia cehă şi Anderlecht s-au prelungit mai mult decât se anticipase iniţial, iar transferul românului a fost oficializat doar pe marţi. Transferul a fost anunţat EXCLUSIV de FANATIK.RO pe 31 decembrie 2017. (vezi detalii)

ADVERTISEMENT

Stanciu, noul decar al Spartei

Fotbalistul venit de la Anderlecht va purta tricoul cu numărul 10 la Sparta Praga, cel pe care l-a deţinut şi la Anderlecht în al doilea an.  Stanciu a fost cumpărat de trupa din Cehia cu 3,7 milioane de euro, dar suma de transfer ar putea creşte în funcţie de performanţele jucătorului în următoarea perioadă.

“Sparta m-a dorit foarte tare, iar acest lucru a contat mult pentru mine. Este important să mergi acolo unde eşti dorit cu adevărat. Am vorbit cu Vătăjelu în aproape zilnic în ultima perioadă. Mi-a spus lucruri frumoase despre oraş şi echipă, iar acest lucru mă bucură tare“, a spus Stanciu.

ADVERTISEMENT