Video. Stanciu, regretat la Anderlecht! Înlocuitorul său a ratat un penalty decisiv

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
05/02/2018, 09:46
Video. Stanciu, regretat la Anderlecht! Înlocuitorul său a ratat un penalty decisiv

Anderlecht nu a reuşit decât un rezultat de egalitate, scor 2-2, în partida disputată duminică pe teren propriu cu ultima clasată din Jupiler League, Mechelen, şi a ratat o şansă importantă de a se apropia de liderul FC Bruges.

Campioana Belgiei a avut o şansă uriaşă de a se impune în finalul meciului, dar Ryota Marioka a ratat un penalty pe care tot el l-a obţinut. Japonezul a fost adus în această iarnă de la Beveren pentru a-l înlocui pe Stanciu şi a preluat şi tricoul cu numărul 10.

Stanciu a fost cedatd e Anderlecht pentru 3,7 milioane de euro

Mijlocaşul Alexandru Chipciu a fost introdus pe teren în startul reprizei secunde. Golurile gazdelor au fost marcate de Ganvoula, în minutele 10 şi 57, în timp ce pentru mechelen au punctat Bande 15 şi Spajic 21 autogol.

Nicolae Stanciu a fost cedat de Anderlecht Bruxelles la Sparta Praga în această iarnă pentru 3,7 milioane de euro, dar suma de transfer ar putea creşte în funcţie de performanţele jucătorului în următoarea perioadă.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.