Video. Stanciu, regretat la Anderlecht! Înlocuitorul său a ratat un penalty decisiv

nicolae stanciu, anderlecht, inlocuitor, penalty, jupiler league

Nicolae Stanciu a fost cedat de Anderlecht Bruxelles în această iarnă la Sparta Praga, dar suporterii campioanei Belgiei îl regretă deja pe internaţionalul român.

Anderlecht nu a reuşit decât un rezultat de egalitate, scor 2-2, în partida disputată duminică pe teren propriu cu ultima clasată din Jupiler League, Mechelen, şi a ratat o şansă importantă de a se apropia de liderul FC Bruges.

Campioana Belgiei a avut o şansă uriaşă de a se impune în finalul meciului, dar Ryota Marioka a ratat un penalty pe care tot el l-a obţinut. Japonezul a fost adus în această iarnă de la Beveren pentru a-l înlocui pe Stanciu şi a preluat şi tricoul cu numărul 10.

Stanciu a fost cedatd e Anderlecht pentru 3,7 milioane de euro

Mijlocaşul Alexandru Chipciu a fost introdus pe teren în startul reprizei secunde. Golurile gazdelor au fost marcate de Ganvoula, în minutele 10 şi 57, în timp ce pentru mechelen au punctat Bande 15 şi Spajic 21 autogol.

Nicolae Stanciu a fost cedat de Anderlecht Bruxelles la Sparta Praga în această iarnă pentru 3,7 milioane de euro, dar suma de transfer ar putea creşte în funcţie de performanţele jucătorului în următoarea perioadă.