Stanciu şi Chipciu atacă Europa League, cotele lor la pariuri sportive

Astra Giurgiu a fost eliminată din Europa League, dar emoţiile pentru România în această competiţie nu s-au încheiat. Joi continuă aventura fotbaliştilor români în Europa League  prin Nicolae Stanciu şi Alexandru Chipciu, ambii de la Anderlecht Bruxelles.

Casa de pariuri online Betano.com propune cote excelente pentru pariurile din Europa League, în centrul cărora se află şi fotbaliştii români mai sus amintiţi. De asemenea, Betano.com a realizat şi graficul de mai sus, contabilzând performanţele cheie ale celor doi de până acum din Europa League.

Doar două echipe au reuşit în tur să câştige în deplasare în optimile de finală ale Europa League, ambele fiind din Belgia, Genk (5-2) şi Anderlecht (1-0). Gruparea din Bruxelles o întâlneşte pe Apoel Nicosia, iar speranţele gazdelor sunt şi pe umerii românilor Nicolae Stanciu şi Alexandru Chipciu. Cei doi au cote de 2,75 şi respectiv 3,10 să înscrie oricând în meci.

O cotă excelentă la pariuri este şi cea de 2,95 ca Stanciu să marcheze, iar Anderlecht să se califice. Pentru acelaşi tip de pariu, Chipciu are cota de 3,25.

Meciul Anderlecht – Apoel Nicosia beneficiază de cote cu Marjă 0% pe Betano.com, aceste cote fiind cele care oferă profitul maxim pentru pariori. Cea de-a doua partidă cu cote Marjă 0% a zilei de joi din Europa League este AS Roma – Lyon.

În Europa League se dispută returul optimilor de finală, iar cotele la pariuri sportive şi programul serii de Liga Europa de joi se află pe site-ul Betano.

Stanciu a strălucit în Europa League

Nicolae Stanciu a avut o evoluţie bună în acest sezon european. El a intrat in echipa ideală numită de UEFA după dupa dubla cu Mainz. Apoi, pe 10 martie 2017 a fost votat cel mai bun fotbalist din Europa League din turul optimilor de finală, primind 37% din voturi. Marcase la acel moment unicul golul al lui Anderlecht contra lui Apoel, din pasa lui Chipciu.

Disciplina nu este o problemă pentru jucătorii din românia rămaşi în Europa League. Doar Chipciu a primit un cartonaş galben în campania europeană. Cine spune că româniii nu sunt disciplinaţi?

Miza pe United

Un alt meci interesat pentru pariuri sportive online este cel dintre Manchester United şi Rostov. În tur, englezii au terminat 1-1 în deplasare, dar acum nu concep să nu tranşeze calificarea acasă, cota lor la victorie, pe Betano.com, fiind de peste 1,25.

Manchester United este prima favorită la câştigarea trofeului Europa League, pe Betano, cu cota de 2,90. Echipa românilor Stanciu şi Chipciu, Anderlecht, este a zecea favorită, cu o cotă de 28,00.

viewscnt
1 EUR4.6599 lei+0,0343
1 USD3.8182 lei+0,0496
1 XAU163.5981 lei+0,9231