Fotbal international

Stanciu şi Chipciu, ULUIŢI de Old Trafford: “Este cel mai frumos!”

Anderlecht a fost eliminată în sferturile de finală din Liga Europa de Manchester United. Nicu Stanciu şi Alex Chipciu au fost impresionaţi de stadionul Old Trafford, despre care spun că a fost...
21.04.2017 | 12:48
Stanciu si Chipciu ULUITI de Old Trafford Este cel mai frumos
ADVERTISEMENT

Anderlecht a fost eliminată în sferturile de finală din Liga Europa de Manchester United. Nicu Stanciu şi Alex Chipciu au fost impresionaţi de stadionul Old Trafford, despre care spun că a fost cel mai frumos stadion pe care au evoluat. 

“Chiar ne-am felicitat în vestiar, ne-am felicitat pentru evoluţiile din Europa League şi pentru faptul că am ajuns până aici. Am fost foarte aproape să o eliminăm pe Manchester United. Antrenorul a venit şi ne-a felicitat. Acum trebuie să ne concentram pe campionat, suntem pe primul loc, la 6 puncte de locul doi.

ADVERTISEMENT

A fost incredibil să jucăm pe Old Trafford. Chiar vorbeam cu Alex că a fost asemănător cu ceea ce am simţit la meciul de deschidere de la Euro. Acolo a fost mai frumos, dar pentru mine stadionul acesta va rămâne o aminitire minunată. Cred că este cel mai frumos stadion” , a declarat Nicolae Stanciu pentru Dolce.

Alex Chipciu a declarat după meci că echipa a evoluat bine pe Old Trafford şi că atmosfera a fost de vis: “Cred că am făcut un meci foarte bun, un meci reuşit. Din câte ştiu, toate echipele au pierdut pe Old Trafford, în Europa League. E frumos să joci cu 70 de mii de oameni în tribune. Am mai jucat la Chelsea, am jucat la Euro, dar acest stadion este impresionant. Nu ştiu unde s-a făcut diferenţa. Am avut şi noi ocaziile noastre.

ADVERTISEMENT

De la televizor este altceva, nu se vede cum trebuie. Te uiţi pe clasament şi vezi că sunt pe locul 5 şi spui că nu joacă nimic, dar când îi vezi pe Pogba şi pe Ibrahimovic lângă tine, care au 2 metri, este foarte dificil. Am ieşit în aplauzele spectatorilor, Mourinho ne-a felicitat pe teren, deci cred că am făcut o figură foarte frumoasă. Dacă ne calificam, chiar aveam şanse să câştigăm această competiţie” , a declarat Alexandru Chipciu.

Manchester United s-a calificat după prelunigiri în semifinalele Ligii Europa, reuşind să se impună cu 2-1 împotriva lui Anderlecht. Golul calificării a fost marcat de Rashford în minutul 107.

ADVERTISEMENT