Fotbal intern

Stanciu şi Iencsi ar putea antrena Rapidul! Bornescu, aproape să semneze!

Preşedintele Rapidului, Nicolae Manea, a explicat, în cadrul unei conferinţe de presă, de ce gruparea pe care o conduce nu are jucători suficienţi în lot....
15.07.2014 | 15:49
Stanciu si Iencsi ar putea antrena Rapidul Bornescu aproape sa semneze

Preşedintele Rapidului, Nicolae Manea, a explicat, în cadrul unei conferinţe de presă, de ce gruparea pe care o conduce nu are jucători suficienţi în lot.

“Au fost aduşi nişte jucători liberi de contract pentru că au avut pretenţii financiare care nu au corespuns cu ce puteam noi oferi. Dică a refuzat să mai semneze, în timp ce Pancu a făcut-o, a înţeles situaţia. La jocul cu CS U vom conta pe vechii jucători. Am găsit aici un club aproape de faliment. Au fost momente cînd nu mai ştiam ce să mai fac. Dacă terminam pe locul trei, nu mai ieşeam în faţă, pentru că nu mai era loc de promovare. Pînă a venit răspunsul de la TAS am fost într-o beznă totală. Acum încercăm să aducem jucători pe ultima sută de metri. Unii oameni mi-au spus că nu vor mai da bani pentru că nu le convine să fie înjuraţi şi să nu decidă în club. La şedinţa LPF s-a propus ca nou promovatele să nu primească nimic din banii Vasluiului. Am intervenit şi am avut cîştig de cauză”, a spus Manea.

Referitor la posibilitatea ca Massone să preia clubul, Manea a declarat: “Domnul Rossi l-a adus pe Massone, eu nu am fost invitat la discuţii. Nu ştiu nimic, dacă s-a semnat sau nu. Jucătorii vor fi plătiţi din banii de la LPF. Se vor face nişte contracte cu salarii pe care să le putem plăti”.

Manea susţine că Stanciu şi Iencsi ar putea antrena fără probleme Rapidul. „Nu cunosc prea bine legea insolvenţei, dar aşa este procedura cînd un club se află în situaţia asta. Marian Rada e director tehnic, nu poate să-şi depună CV-ul. Aşteptăm să vedem cine sînt domnii care vor să antreneze la Rapid şi vom alege cel mai potrivit antrenor. Pîna la meciul cu Steaua, din prima etapă, vom avea antrenor. Nae Stanciu şi Iencsi ştiu foarte bine ce înseamnă Rapidul, este posibil să vină antrenori. Mai este şi Motroc pe listă”, a spus Manea.

Preşedintele alb-vişiniilor a precizat că partidele cu grad ridicat de risc nu se vor disputa pe Stadionul Giuleşti, precizînd că disputa cu CS U nu are cum să fie una periculoasă deoarece oltenii au doar 30 de suporteri.

“Stadionul nu prezenta siguranţă din punctul de vedere al jandarmeriei. Era o problemă cu turnicheţii. Dar, în mare parte, s-a rezolvat. Suporterii îşi pot lua bilete online, din mall, nu vor mai fi nevoiţi să stea la coadă. Au fost oameni care au cumpărat bilete din Portugalia pentru a ajuta Rapidul. Am încredere în această echipă ca va face un joc bun. Nici Scolari nu s-a gîndit că îi va da Germania şapte goluri. Domnul Gane dacă este aşa sigur de victorie e problema lui. Meciurile cu risc mare nu se vor disputa pe Giuleşti. Suporterii iubesc o altă echipă, au 30 de fani. Nu este o partidă de risc”, a spus oficialul giuleştean.

Manea a precizat că va negocia cu Bornescu revenirea sa în Grant. “Daniel Niculae a avut o ofertă din Anglia, unde a fost şi Tamaş, dar a preferat să vină să ne ajute. Nu-l putem bate la cap pentru că ne-a spus de la început că va sta la Rapid doar un retur. Vom avea o discuţie cu Bornescu şi dacă ne înţelegem va semna cu Rapid”, a spus Manea.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: