Stanciu şi Niţă, siguri de posturile de titulari la Sparta Praga! Ce se întâmplă cu Vătăjelu

Razvan Nicolae   
in Galerie foto
04/02/2018, 22:11
Stanciu şi Niţă, siguri de posturile de titulari la Sparta Praga! Ce se întâmplă cu Vătăjelu GALERIE FOTO

Sparta Praga a fost activă pe piaţa de transferuri în această vară. Praghezii au achiziţionat patru jucători în această fereastră de mercato, Nicuşor Stanciu şi Florin Niţă fiind cei mai scumpi fotbalişti aduşi.

Jurnaliştii de la Blesk au creionat un prim “11” al formaţiei antrenate de Andrea Stramaccioni. Nicuşor Stanciu şi Florin Niţă, în urma analizei, sunt siguri de posturile de titulari la Sparta Praga, în timp ce Bogdan Vătăjelu este văzut ca rezervă pe postul de mijlocaş stânga. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Stanciu, primele minute bifate pentru Sparta Praga

Nicuşor Stanciu a jucate deja în primele meciuri amicale pentru Sparta Praga, iar internaţionalul român a avut prestaţii lăudate de Andrea Stramaccioni. Florin Niţă nu a apucat să joace încă pentru praghezi, însă are şanse mari să evolueze în amicalul cu Spartak Moscova.

Cei trei români mai au puţin de aşteptat până se va relua campionatul în Cehia. Sparta Praga va juca cu Slova Liberec pe 18 februarie, de la ora 19:00. Echipa celor trei români ocupă locul 5, cu 28 de puncte, cu 18 mai puţin decât Plzen, echipa de pe primul loc.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, pariu nebun! România joacă semifinala la următorul CM

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.