Stanciu şi Niţă, siguri de posturile de titulari la Sparta Praga! Ce se întâmplă cu Vătăjelu

nicusor stanciu, florin nita, sparta praga, bogdan vatajelu

Nicuşor Stanciu şi Florin Niţă au ajuns în această iarnă la Sparta Praga. Cei doi vor fi colegi la formaţia pragheză cu Bogdan Vătăjelu, însă doar cei doi foşti stelişti sunt siguri de locurile lor în primul "11".

Sparta Praga a fost activă pe piaţa de transferuri în această vară. Praghezii au achiziţionat patru jucători în această fereastră de mercato, Nicuşor Stanciu şi Florin Niţă fiind cei mai scumpi fotbalişti aduşi.

Jurnaliştii de la Blesk au creionat un prim "11" al formaţiei antrenate de Andrea Stramaccioni. Nicuşor Stanciu şi Florin Niţă, în urma analizei, sunt siguri de posturile de titulari la Sparta Praga, în timp ce Bogdan Vătăjelu este văzut ca rezervă pe postul de mijlocaş stânga. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Stanciu, primele minute bifate pentru Sparta Praga

Nicuşor Stanciu a jucate deja în primele meciuri amicale pentru Sparta Praga, iar internaţionalul român a avut prestaţii lăudate de Andrea Stramaccioni. Florin Niţă nu a apucat să joace încă pentru praghezi, însă are şanse mari să evolueze în amicalul cu Spartak Moscova.

Cei trei români mai au puţin de aşteptat până se va relua campionatul în Cehia. Sparta Praga va juca cu Slova Liberec pe 18 februarie, de la ora 19:00. Echipa celor trei români ocupă locul 5, cu 28 de puncte, cu 18 mai puţin decât Plzen, echipa de pe primul loc.