Video. Stanciu, un nou meci bun la Sparta Praga. Vătăjelu, pasă de gol

Tibi Demeter   
in Fotbal international
03/02/2018, 16:31
Video. Stanciu, un nou meci bun la Sparta Praga. Vătăjelu, pasă de gol

Formaţia antrenată de Andrea Stramaccioni a disputat al doilea meci din stagiul de pregătire şi a reuşit să se  impună cu 3-0, datorită golurilor marcate în repriza secundă de Ondrej Zahustel, Tal Ben Chaim şi David Lafata.

Nicolae Stanciu a fost în prim planul celei mai mari ocazii din prima reprirză în minutul 36. Românul a executat excelent o lovitură de la colţ, în zona punctului cu var, însă lovitura de cap trimisă de Zahustel s-a oprit în bara porţii adverse.

Vătăjelu a intrat de pe bancă, în timp ce Niţă nu a prins lotul

Bogdan Vătăjelu a fost introdus în minutul 62, moment în care Andrea Stramaccioni a schimbat întreaga echipă, cu exceptia lui Stanciu, Frydek şi Stetina.  Ultimii doi au evoluat pe tot parcursul meciului, în timp ce românul a fost înlocuit zece minute mai târziu. Fostul jucător de la CS U Craiova a centrat excelent la golul trei înscris Lafata cu o lovitură de cap.

Sparta Praga mai are de disputat un meci amical cu Spartak Moscova, miercuri, 7 februarie, înainte de revenirea în ţară pentru reluarea campionatului din Cehia. Elevii lui Stramaccioni au de recuperat două puncte faţă de Slovan Liberec, ultima echipă aflată pe un loc de Europa League şi patru faţă de Slavia Praga, echipă aflată pe locul secund, cel care duce în Liga Campionilor

Ştirea MOMENTULUI

Denis Alibec este istorie la FCSB! Cine va purta tricoul cu numărul şapte!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.