Stanciu, sub presiune! Sparta Praga i-a adus un concurent

Tibi Demeter   
in Fotbal international
01/02/2018, 21:34
Stanciu, sub presiune! Sparta Praga i-a adus un concurent

Fotbalistul transferat de formaţia cehă este nevoit să se lupte pentru un post de titular în formaţia pragheză cu Guelor Kanga, ultimul transfer reuşit de Sparta în această iarnă. Kanga, 27 de ani, este un mijlocaş ofensiv gabonez  care a evoluat în această stagiune la Steaua Roşie Belgrad în Serbia.

Oficialii cehilor au achitat 1,5 milioane de euro pentru aducerea jucătorului african, fiind obligaţi să înceapă negocierile pentru Kanga după ce Anderlecht a refuzat iniţial oferta pentru Stanciu. Kanga a fost un om important în ultimii doi ani la Steaua Roşie Belgrad după ce a fost adus gratis de la Rostov.

Stanciu este mai bine cotat în raport cu Kanga

Transfermarkt.de, site-ul care stabileşte valoarea de piaţă a jucătorilor, îl cotează la 4 milioane de euro pe internaţionalul român, ceea ce îl plasează cu un milion peste internaţionalul gabonez. Fotbalistul venit din campionatul Serbiei este un om important şi la naţionala din Gabon, acolo unde face echipă cu Pierre-Emerick Aubameyang, noul jucător al lui Arsenal.

Nicolae Stanciu a avut un debut excelent la Sparta Praga şi s-a făcut remarcat în primele două partide în tricoul noii echipe. Fostul jucător de la Anderlecht şi FCSB a trimis o pasă decisivă de 50 de metri în ultimul amical cu Aaalborg şi a contribuit decisiv la victoria în faţa danezilor.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo-Voluntari 0-0. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Popa, prima ocazie

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.